Тотална гавра с песента Райна Княгиня си позволи водещият на

...
Тотална гавра с песента Райна Княгиня си позволи водещият на
Коментари Харесай

ГАВРА: Скандален продуцент и пишман певец опорочи Райна Княгиня

Тотална подигравка с песента „ Райна Княгиня ” си разреши водещият на предаването „ Вечните песни на България ” по телевизия „ Евроком ” и абсурден импресарио, от който е пропищяла естрадната колегия, Владислав Славов.
 

Тарикатът, който се показва за артист макар отчайващите си гласови данни, конкуриращи се само с тези на Джорджано и прочул се с това, че е съумял да се снабди с правата на десетки знакови естрадни песни посредством разнообразни подозрителни схеми, е записал непретенциозен клип пред Паметника на починалите украински войни във Варна, озаглавен „ Безродници ”. Отслабналият до неразбираемост с инжекции за диабетици някогашен дебеланко клати кълки и пее безумия върху знаковия музикален акомпанимент. Цитираме част от пошлото му осъществяване:

„ Айде, провикна се украинския паша към нашата страна! Айде, дойдете и ми донесете, туй що желая аз в този момент! Вашите оръжия, вашата енергетика – всичко желая на мига! Айде, провикнаха се нашите управници от Парламента: „ Новият Левски е Зеленски, даваме му всичко на мига! Новият Левски е Зеленски и се кланяме на непознати флагове! ” Айде, провикна се българският народ от цялата земя: „ Не давайте нашето, то е толкова малко и с кърви бранено! Не предавай Левски, не предавай чест си и извикай: „ България ”.

Първото завъртане на парчето нагорещи интернет мрежата, а Владислав Славов бе засипан с десетки отрицателни мнения . Възмутени хора от цяла България питат кой му дава право да се подиграва с паметта и подвига на Райна Княгиня и за какво трансформира с нелепи внушения текст, който българите зная и пеят от години. Малцина схващат претенциите му да бъде политически настоящ и да се заиграва с „ украинския паша ” и настояванията на Украйна към нас.

Други са на мнение, че телевизия „ Евроком ” неотложно би трябвало да спре да дава изява на изгъзиците на афериста, тъй като след лъсването на присъединяване му в съмнителни схеми, уронващи престижа на обичани наши реализатори, място в ефир за него не би трябвало да има даже и в най-пропадналата кабеларка.

Неотдавна Владислав Славов пък се оплака от „ Уикенд ” в Комисията за отбрана от дискриминация – бил дискриминиран за това, че е гей. А в действителност отрицателното отношение към него е поради купищата безобразия, които е натворил в музикалния отрасъл.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР