Тотална чистка в ГЕРБ-Пловдив е поискал Бойко Борисов, съобщиха депутати

...
Тотална чистка в ГЕРБ-Пловдив е поискал Бойко Борисов, съобщиха депутати
Коментари Харесай

Бойко вади секирата в Пловдив – падат главите на Зико и Мамин Ваньо

Тотална чистка в ГЕРБ-Пловдив е изискал Бойко Борисов, оповестиха депутати пред „ Галерия “. Лидерът на партията е засегнат от свадите към кмета Здравко Димитров и сивия кардинал Иван Тотев – Мамин Ваньо. Бойко най-накрая схванал, че двамата срутват така и така неприятния имидж на хунтата под тепетата.

И основават усещане, че крадат всичко като за последно преди локалните избори. Бойко не че е надалеч от истината, прецизират осведомени. Борисов извикал досегашните си доближени Зико и Тотев, като им обяснил, че не желае да чува повече за нито един от прословутите им планове, докарали до бяс пловдивчани.

Двамата обаче са бити карти и надали ще се откажат елементарно, настояват гербопитеците под тепетата. „ Много пари играят в града, дадени са обещания. Скандалите няма да спрат “, показа изтъкнат партиен деятел пред „ Галерия “.

Фаворит за сърцето на Бойко Борисов е Костадин Димитров, кмет на регион „ Тракия “. Той е известен в региона си, само че не изключително харесван в централните зони със остарели пловдивчани. А и минава твърдо за човек на Тотев, чиито общинари гласоподаваха чинно

Реклама

при всички скандални далавери към Пловдивския панаир и парка до Гребната база.

Както „ Галерия “ към този момент писа, в Града под тепетата текат съществени кавги, свързани с ръководството на града. Много е евентуално там да бъде и главната борба в идните парламентарни избори, както и за локалния избор.

Другият властови център се заформя към Георги Гергов, някогашен деятел на Българска социалистическа партия, който очевидно не се е отказал от борбата за „ Позитано “ 20. Олигархът е в бездънен спор със сегашната лидерка Корнелия Нинова, само че пък е в отлични връзки с Бойко Борисов, с който постоянно е била в колаборация.

Протежета на Гергов наскоро се пробваха да нападат Нинова и в левите среди се приказва, че занапред точно те се готвят да желаят главата й на идния през пролетта конгрес.
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР