Тотален хаос цари на летище „София” в натоварения празничен ден,

...
Тотален хаос цари на летище „София” в натоварения празничен ден,
Коментари Харесай

Летище София с километрични опашки

Тотален безпорядък царува на летище „ София” в натоварения празничен ден, когато стотици българи употребяват почивните дни, с цел да пътуват, сигнализират читатели на ПИК. Напускането на страната през аерогарата се оказва задача невъзможна и полетите закъсняват с часове поради неуместната организация на родните летищни управляващи.

Шокиращото решение на софийското летище да сплоти в едно чекирането на пасажери от разнообразни самолетни компании – да вземем за пример „ България Ер” и „ Райън Ер” е предизвикало безусловно километрична опашка на терминала за тръгване, демонстрира видео.

„ Подобен безпорядък е невъобразим даже в страните от третия свят. Летище „ София” би трябвало да дава отговор пред управляващите за този парадокс, който предизвиква невиждани загуби и за самолетните компании и за пасажерите. Някои полети закъсняват с часове, единствено поради невъзможността хората да се чекират. Никой не дава пояснение, за какво опашката е една за няколко самолетни компании и няма други работещи гишета ".
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР