ТОРОНТО (AP) — Infielder Джъстин Търнър и Торонто Блу ​​Джейс

...
ТОРОНТО (AP) — Infielder Джъстин Търнър и Торонто Блу ​​Джейс
Коментари Харесай

Джъстин Търнър и Торонто Блу ​​Джейс се споразумяха за 13 милиона долара, 1-годишен договор, казва източник на AP

ТОРОНТО (AP) — Infielder Джъстин Търнър и Торонто Блу ​​Джейс се споразумяха за 13 милиона $, едногодишен контракт, лице, осведомено със договорката, сподели пред Асошиейтед прес.

Човекът е приказвал при изискване на анонимност във вторник, защото съглашението за 39-годишния състезател е предмет на сполучлив физически обзор.

Търнър доближи.276 с 23 хоумърс, 96 RBI и.800 OPS предишния сезон за Бостън Ред Сокс. Двукратният участник в Мача на звездите прекара предходните девет сезона с Лос Анджелис Доджърс.

Торонто имаше неспокойствие да добави офанзива към тим, който се бореше да вкара предишния сезон. Той беше избран за нападател 98 пъти предходната година, до момента в който се появи 41 пъти в полето. Свободният сътрудник Мат Чапман игра трета база за Торонто предишния сезон.

Търнър беше един от носителите на премията за MVP на NL Championship Series за 2017 година и завоюва Световни серии през 2020 година Той е нападател.288 със 187 хоумърс и 759 RBIs в 15 сезона с Балтимор (2009-10 г.), Н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР