Тормозеното 9-годишно момче, което беше заснето от майка си да

...
Тормозеното 9-годишно момче, което беше заснето от майка си да
Коментари Харесай

Хиляди подкрепиха детето, заснето да казва, че мечтае да се самоубие заради тормоз в училище

Тормозеното 9-годишно момче, което беше снимано от майка си да споделя, че желае да се самоубие, получи хиляди известия за другарство и поддръжка, пише Daily Mail.

Ярака Бейлс от Бризбейн засне сина си Куадън да плаче в колата, откакто го взела от учебно заведение в сряда. Ученикът, който има ахондроплазия – най-често срещаният вид джудже, споделя на майка си: „ Дай ми въже, желая да се самоубия “. Това се случва, тъй като връстниците му се подиграват. 

Клипът стана вайръл и Куадън и фамилията му получиха доста поддръжка и подучване от някои австралийски спортни звезди и непознати хора от целия свят.

Страница в Instagram, основана за младото момче, събра голям брой съобщения за поддръжка, много от тях обещаващи дарове и другарство.

Семейството пусна изявление, в което благодари на всички за положителните пожелания. То гласи: „ Семейството на Куадън желае да благодари на всички за проявената обич и подкрепа от толкоз доста хора от цялостен ​​свят. Поради огромния брой известия, ние не можем да отговорим на всички в този миг, защото имаме потребност от време. Куадън усеща любовта ви и в този момент се нуждае от отмора. Срещаме се спредставители на  властта, с цел да създадем промени против издевателството в учебно заведение. “

По-рано актьорът Хю Джакман сподели на деветгодишния възпитаник, че постоянно ще бъде негов другар. Той изпрати обръщение до хулиганите, тормозили момчето, че „ животът е задоволително тежък “ и не е нужно да се разстройваме едни други.

“Куадън, ти си по-силен, в сравнение с мислиш, приятелю ”, сподели Хю във видео, споделено с неговите 14 милиона почитатели в Twitter.

В същото време комикът събра над 400 000 долара в помощ на момчето. Брад Уилямс сътвори страница в GoFundMe и написа: „ Създавам тази страница, с цел да уведомя Куадън, че тормозът няма да се толерира и че той е прелестно човешко създание, което заслужава наслада. ”

Той разкри, че би желал да предложения Куадън и майка му в Съединени американски щати, да им обезпечи прекрасен хотел и да ги заведе в Дисниленд.

Деца от разнообразни страни също насочиха своето обръщение към Куадън:

И спортистите в Австралия показаха своята съпричастност:

Ахондроплазията е нарушаване на растежа на костите. Характеризира се с стеснен обсег на придвижване в лактите, огромен размер на главата (макроцефалия) и дребни пръсти. То не касае продължителността на живота и интелектуалното развиване на индивида.

Източник: Gospodari

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР