Тори Спелинг ще разкаже за разпадането на брака си в

...
Тори Спелинг ще разкаже за разпадането на брака си в
Коментари Харесай

След 18 години брак и пет деца звезда казва истината за развода

Тори Спелинг ще опише за разпадането на брака си в новия си подкаст misSPELLING.

50-годишната актриса неотдавна подаде молба за бракоразвод със брачна половинка си Дийн Макдермот след близо 18 години брак и към този момент е подготвена да показа историята си с обществеността. Екранната Дона Мартин от сериала " Бевърли Хилс, 90210 " пусна филмов откъс за новия подкаст и написа: 

" В град, в който границите се размиват, най-сетне е време да се обясни неразбраното " ПРАВОПИСНА неточност “. Следвайте Тори, до момента в който тя изследва неправилните стъпки, грешките и недоразуменията. " misSPELLING “ е подготвена да разкрие кое е същинско и кое е подправено, до момента в който се отхвърля от холивудската си личност. Ако мислите, че доводите са шокиращи, просто изчакайте да чуете истината. Защото когато една жена няма какво да губи, тя може да завоюва всичко. "

В правосъдните документи, получени от списание People, формалната дата на раздялата на Тори и Дийн е 17 юни 2023 година Тори изиска от съда да й присъди съпружеска прехрана и да лиши брачна половинка й от същата прехрана. Актрисата също търси еднолично настойничество над петте си деца. От правосъдната документи не излиза наяве дали двойката звезди, които са женени от 2006 година, имат предбрачен контракт или не.

Дийн разгласи раздялата им в обществената мрежа на 17 юни, което съответствува със заверената дата на молбата за бракоразвод от Тори. 57-годишният артист разгласи новината на почитателите си в Instagram, а по-късно изтри поста. Дийн, който преди този момент беше женен за Мери Джо Юстас сред 1993 и 2006 година, написа в платформата: 

" С огромна горест и доста, доста натежало сърце @torispelling и аз взехме решение след 18 години дружно и 5 прелестни деца, да поемем по разнообразни пътища и да стартираме ново пътешестване. Ще продължим да работим дружно като любящи родители, напътствайки и обичайки нашите деца през този сложен миг. Моля да почитате нашата дискретност, до момента в който отделяме това време, с цел да обкръжим фамилията си с обич и да обработим всичко. Благодаря ви за вашата поддръжка и добрина. “
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР