Тополовградското село Орешник е блокирано от силите на реда заради

...
Тополовградското село Орешник е блокирано от силите на реда заради
Коментари Харесай

Спецчасти влязоха в село Орешник, издирват бивш легионер за убийство на фелдшер

Тополовградското село Орешник е блокирано от силите на реда поради ликвидиране. Жертвата 72-годишният фелдшер. За тежкото закононарушение полицията търси някогашния легионер Иван Пачелиев, който преди повече от година беше арестуван от баретите, откакто стреля по служители на реда и се барикадира в къщата си, съобщи БНР.
Къщата на легионера е обградена от спецчасти, само че няма никаква информация, дали Пачелиев е в нея. До акцията се стигна, откакто сутринта в медицинския пункт на селото беше открит мъртъв 72-годишният фелдшер.
Очевидци описаха, че Димитър е слязъл от рейса в 07:45 часа, купил си е закуска от магазина и се отправил към медицинския пункт, където Пачелиев потърсил помощ, защото през вчерашния ден си е наранил ръката при рязане на дърва.
Какво се е случило вътре сред двамата, не се знае. Съседка чула крясъци и отишла да ревизира в медицинския пункт, който бил заключен. Жената се е обадила в кметството, а по-късно фелдшерът е открит мъртъв с голям брой рани. Според очевидци той е бил и с обезобразена глава.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР