Топмоделът Ивелина Чоева е на корица на най-популярното списание за

...
Топмоделът Ивелина Чоева е на корица на най-популярното списание за
Коментари Харесай

Българка на корицата на Вог!

Топмоделът Ивелина Чоева е на корица на най-популярното списание за мода в света – VOGUE. 21-годишната българка е лице на януарското особено издание на стилната библия в Украйна, в което е пубикуван годишния хороскоп за 2019. 12-те фрагмента за извънредната фотосесия са били осъществени в Париж, в студио Deux Choses Lune.

Главен фотограф е световноизвестния Лукас Пуковец в екип с криейтив шеф Соня Кваша и стилистът Джули Пелипас. Концепцията на фотосесията е извънредно изчистена, а главен акцент в нея са бижута от последните сбирки на влиятелни марки като Bvlgari, Chopard и Cartie.

Ивелина се занимава с мода от 2011 година. След като приключва Езиковата гимназия в гр.Хасково продължава образованието си в влиятелния университет UEL в Лондон, където учи компетентност „ Бизнес и Маркетинг “ с тенденция в стилния бизнес.

 vogue Vogue Ukraine, фотограф: Лукас Пуковец

Тя е снимала за световноизвестни марки и е взела участие в акции на Fendi, Loreal, Max Factor, Tresseme, Samsung и доста други. Успоредно с това родната хубавица е снимала впечатляващи едиториали за фешън списания като Harper’s Bazaar, Cosmopolitan и Glamour. Пътувала е за фешън задължения в Милано, Истанбул, Париж, Лондон, Банкок, Дубай и Ню Йорк.

Ивелина има невроятна харизма и неповторимо лъчение, които са ключът към нейния триумф. Именно това впечатлява и интернационалния екип на VOGUE, които я избират за корицата на специфичното издание на стилната библия.

 vogue Vogue Ukraine, фотограф: Лукас Пуковец

„ Модата за мен е предопределение. Красотата да изразиш и пресъздадеш копнежите и фантазиите на мозъците в стилната промишленост, както пред камера, по този начин и да седиш паралелно до тях, с цел да измисляте по какъв начин да позиционирате и развиете избран бранд на пазара. Мога самоуверено да кажа, че съм видяла много от кухнята на стилната промишленост “, споделя амбициозната хубавица.

В момента Ивелина работи в Лондон като маркетинг експерт за два световноизвестни фешън марката. Благотворителността също не е непозната за нея, а скоро следва да показа новите си планове и в България.

 vogue Vogue Ukraine, фотограф: Лукас Пуковец

Още от фотосесията >>>
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР