Топлофикация София ЕАД започва поетапно изключване на отоплението в столицата.

...
Топлофикация София ЕАД започва поетапно изключване на отоплението в столицата.
Коментари Харесай

В София започва поетапното спиране на парното

„ Топлофикация София ” ЕАД стартира поетапно изключване на отоплението в столицата. Всички компании за дялово систематизиране са известени, а процесът на прекъсване на парното се чака да завърши до 28 април.

Потребителите ще бъдат в допълнение осведомени от обслужващия ги топлинен счетоводител за графиците на докладите, оповестиха от сдружението. В тази връзка „ Топлофикация София ” ЕАД приканва клиентите си в границите на отчетния интервал да обезпечат достъп до всички жилища, в това число и до жилищата, в които отоплителните тела не се употребяват или са свалени. Проверката и докладът на всички уреди и на водомерите за топла вода ще дадат опция на топлинните счетоводители да изготвят правилно и в период изравнителните сметки, без да се постанова да бъдат неведнъж преработвани заради по-късни доклади в обособени жилища.

Всички клиенти имат право на две дати за безвъзмезден доклад на уредите от топлинните счетоводители. Ако нямат опция да обезпечат достъп до жилището на тези дати, потребителите могат да се свържат с топлинния си счетоводител и да заявят спомагателна дата за самостоятелен доклад, която се заплаща съгласно ценоразписа на съответната компания за дялово систематизиране. 

 
Източник:БГНЕС
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР