Tопдизайнерката Мегз гостува на Гала в На Кафе. Каканашева разкри

...
Tопдизайнерката Мегз гостува на Гала в На Кафе. Каканашева разкри
Коментари Харесай

Мегз сподели неподозирана тайна от миналото за това как е изкарвала парите си

Tопдизайнерката Мегз гостува на Гала в " На Кафе ". Каканашева разкри детайлности от предишното си, за които никой даже не е подозирал и разказа историята на една същинска Пепеляшка, тръгнала от нулата и съумяла през днешния ден, оповестява hotarena.net Оказва се, че една от най-популярните и сполучливи млади дами в страната сега напълно не е родена със златна лъжичка в устата. Мегз е от обикновено семейство и като дете даже не е помисляла за лукса, в който живее в този момент.

Тя е шиела сама облеклата си, като е купувала платове с парите, които родителите й давали за учебно заведение. Майката на Каканашева й плащала по двайсет стотинки на страница, с цел да чете книги. Мегз толкоз доста желала да изкарва пари и да си купува платове, че четяла по през целия ден, а след това парите стигали единствено за дребни части бракувани платове, с които шиела облеклата си. Историята умили още повече Гала, когато Каканашева й сподели облекла от детството си, които фактически от вътрешната страна бяха шити по детски, на ръка и с безвредни игли. Мегз сподели още купища фотоси от гимназията и интервала на университета й в Англия, на които е облечена много необичайно за времето си и единствено с облекла ушити персонално от нея.

Изглежда още тогава Мегз е била захласната от модата, както през днешния ден е захласната от работата си. Също още тогава е имала огромна убеденост и самочувствие, тъй като когато съучениците й я питали дали може да направи и за тях такива рокли, тя гордо казвала: " Сега не може, само че скоро ще имам огромна фешън компания и всички ще купувате от нея ".

Оказва се, че 10 години по-късно детските фантазии на това необичайно момиче, което е стъпало с бални рокли на учебно заведение, са действителност. С това Каканашева отхвърли всички клюки, че богат спонсор стои зад старта на бизнеса й и даде образец, че всеки може да реализира фантазиите си от нищото, в случай че има гений и упоритост като нейните.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР