Топ смартфон с голям 6,39-инчов AMOLED екран с резолюция FHD+,

...
Топ смартфон с голям 6,39-инчов AMOLED екран с резолюция FHD+,
Коментари Харесай

Xiaomi Mi 9/9T – флагман на конкурентна цена

Топ смарт телефон с огромен 6,39-инчов AMOLED екран с резолюция FHD+, изключителна тройна камера и мощен 8-ядрен процесор Snapdragon за към 400 $

Xiaomi Mi 9 безспорно се подрежда измежду най-атрактивните флагмани на пазара

След като по-рано пусна на световния пазар флагмана Mi 9 , който несъмнено впечатли почитателите на мобилните технологии, Xiaomi прибавя и трансформация на модела под името Mi 9T. Двете устройства се оферират сега на мощно конкурентни цени в онлайн магазина Geekbuying , с варианти за отстъпки и безвъзмездна доставка.

Да напомним характерностите на Xiaomi Mi 9 – модел под ръководство на операционна система Android v9.0 (Pie) и фирмена надстройка MIUI 10, който безспорно се подрежда измежду флагманите на пазара и сполучливо конкурира топ устройства на водещите марки, в чиято компания се намира и самата Xiaomi.

Xiaomi Mi 9 впечатлява с 6,39-инчовия екран и тройната задна камера

Това е смарт телефон с огромен 6,39-инчов AMOLED екран с FHD+ резолюция 2340х1080 (плътност 403 ppi), изпълнен по така наречен пълноекранен дизайн (съотношение екран-тяло 90,7%), с извито от всички страни стъклено тяло и присъщата отрезка за камерата в горната част на екрана. Покрит е със защитно стъкло Corning Gorilla Glass 6, е датчикът за пръстов отпечатък е интегриран в екрана. Моделът хваща окото и пасва комфортно в ръката.

Xiaomi Mi 9 разчита на високопроизводителна SoC Qualcomm Snapdragon 855 с осем изчислителни ядра на тактова периодичност 2,84GHz и графичен процесор GPU Adreno 640, допълнен от 6GB оперативна памет (RAM) и 128GB непрекъсната памет (ROM), без опция за уголемение с microSD карти, което обаче надали е належащо.

Xiaomi Mi 9 е извънредно моден, със вълнуващ океанско наследник цвят

Водещ акцент в представянето на Mi 9 е тройната съществена камера: 48.0MP основен модул +12.0MP телефото + 16.0MP супер-широкоъгълен, като комбинацията от тях обезпечава 10x хибриден зум, с отплата на експозицията и ISO надзор. В допълнение, предната съществена камера с резолюция 20MP обезпечава мечтаното качество за селфи с интелигентните си логаритми за разкрасяване.

Xiaomi Mi 9 поддържа всички настоящи технологии за връзка. Устройството се доставя отключено за работа в мрежи 4G, 3G и 2G, има вградени безжични модули Wi-Fi, Bluetooth и NFC, както и GPS правоприемник. Разполага с два слота за сим карти и Type-C порт за зареждане, като поддържа и бързо зареждане на батерията с потенциал 3300 мАч за 2-3 дни самостоятелна работа.

Сензорът за пръстов отпечатък е интегриран в екрана на Xiaomi Mi 9

Моделът има размери 157,5×74,67×7,61 мм, т.е. това е много фино устройство, и тежи към 173 грама. В комплекта са включени самия смарт телефон в цвят океански наследник, захранващ адаптер, кабел Type-C, игла за механизма на сим картите, калъф и документи.

Можете да купите флагмана на „ флаш ” цена тук: Xiaomi Mi 9 Global Version 6GB+128GB – за $439,99 с безвъзмездна доставка до България.

В екрана на Xiaomi Mi 9T отсъства присъщия за Mi 9 разрез в горната част

Модификацията на модела 9T идва с някои дребни разлики и близка цена. Така да вземем за пример, чипсетът е Snapdragon 730 вместо  855 – също осемядрен, на тактова периодичност 2,2GHz и с графичен блок GPU Adreno 618. Освен това 9T се отличава с изскачаща селфи камера, с помощта на което дисплеят няма разрез в горния край. Xiaomi твърди, че камерата изскача за 0,8 сек.

Предната камера на Xiaomi Mi 9T изскача за 0,8 секунди

Можете да купите този модел в черен цвят тук: Xiaomi Mi 9T Global Version 6GB+128GB – на цена от $418,99 с ваучър за отстъпка 3YGS2FI9 и безвъзмездна доставка до България. Вариантът Xiaomi Mi 9T Global Version 6GB+ 64GB се предлага за $399,99 с ваучър за отстъпка 3YGRSOY9 и безвъзмездна доставка.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР