Топ дизайнерката Миглена Каканашева сподели снимки в профилите си в

...
Топ дизайнерката Миглена Каканашева сподели снимки в профилите си в
Коментари Харесай

МЕГЗ се нареди до посланиците на Турция и Индонезия! Подкрепят благотворителната ѝ кауза

Топ дизайнерката Миглена Каканашева показа фотоси в профилите си в обществените мрежи, на които радостно театралничи до посланичката на Индонезия за България и основната секретарка на Турското посолство за България.

Каканашева показа на почитателите си, че след 3 годишна пауза тази есен ще се завърне на Българската фешън сцена. Припомняме, че незабавно след спечелването на Златна Игла за “Модна къща на годината ” през 2017 МЕГЗ разгласи, че към този момент няма да взе участие във фешън и всемирски събития и че ще се завърне, когато се усети на нов стадий от кариерата си. Изглежда времето е пристигнало и въздържанието на Каканашева ще завърши идната седмица. 

Амбициозното миньонче още разгласи, че по нейна самодейност на Седмица на модата ще бъдат ситуирани огромни кошове със знаците на акцията ѝ “АКТИВНО ДОБРО ”. В тях всеки ще може да остави ненужни, само че доста непокътнати или нови движимости. Каканашева ще продаде движимостите в акцията си след събитието. А парите ще бъдат дарени на деца, които имат потребност от средства за лекуване. 

От уредниците на Седмица на модата споделиха, че самодейността на МЕГЗ е била посрещната с огромна поддръжка. И че самите посланици на Турция и Индонезия за България са решили да я поддържат като дарят движимости за нея и я разпространят в страните си. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР