Топ дизайнерката - Миглена Каканашева - Мегз, която умело дърпа

...
Топ дизайнерката - Миглена Каканашева - Мегз, която умело дърпа
Коментари Харесай

Мегз проговори за тайнствения си спонсор!

Топ дизайнерката - Миглена Каканашева - Мегз, която ловко дърпа конците на сценаристите в тазгодишния сезон на VIP Brother, още веднъж бе избавена на следващите елиминации .

При това Ники Кънчев заяви, че тя е събрала най-висока зрителска поддръжка. За разлика от другите съквартиранти, които избягваха неуместните въпроси с недомлъвки или пряк отвод от отговор, Мегз дръзна да даде изясненост по отношение на най-голямата тайнственост към нея, а точно - дали има спонсор, който я устоя и подкрепя бизнеса й.

" Стартирах безусловно сама с една торба парцали за 100 лева и всичко съм постигнала и не преставам да реализирам независимо! ", безапелационна е бизнес дамата.

Отговорът продължава да не се харесва на светските клюкари, които настойчиво популяризират погрешни изказвания по нейн адрес. Тя обаче с изключение на словесно, е много пробна и в дейностите си, що се отнася до дразнители като Шеф Петров.  Провокирана от последните кавги в Къщата и отправените обидни мнения, Мегз взема решение да опита по-нетрадиционен метод в борбата със скандалния готвач.

Дизайнерката уверено сграбчва черпак и тенджера от кухнята и се пробва да заглуши виковете и хапливите изявления на заядливия кулинар.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР