Топ дизайнерката МЕГЗ и любимият ѝ отново си откраднаха няколко

...
Топ дизайнерката МЕГЗ и любимият ѝ отново си откраднаха няколко
Коментари Харесай

Мегз и любимият ѝ се изолираха от цивилизацията

Топ дизайнерката МЕГЗ и обичаният ѝ още веднъж си откраднаха няколко дни отмора.

Този път нашумялата световна двойка реши да се отдели от шума, труфя и светския живот, написа ХотАрена. Влюбените почиваха в изолиран еко комплекс с глинени къщички. Той се намира в гората и е лишен от съвременни технологии.

Всичко в него е направено от глина и камъни и разрешава на гостите да живеят в първобитни условия, като си ловят риба, берат гъби и горски плодове и даже палят огън за оцеляване.

Каканашева показа в профила си в инстаграм, че с обичания ѝ са ловили риба, карали са колелета и са си правили барбекю. Красавицата още театралничи до индианска колибка и пусна фотоси на разнообразни типове горски гъби.

Изглежда двойката си е изкарала доста добре и е съумяла да не помни за напрежението и безконечния звук. На едно от сторитата даже се вижда по какъв начин мъжа на Мегз я вози на лодка в езеро и минават през горски водопад.

Риалити звездата наподобява по-щастлива и влюбена от всеки път. А почитателите ѝ бързаха да разясняват, че сходна отмора в изолираност от шумното всекидневие е блян.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР