Тони Стораро се оказа щедър и отговорен баща, който постоянно

...
Тони Стораро се оказа щедър и отговорен баща, който постоянно
Коментари Харесай

Фамилия Стораро с имотен удар! Вижте къде се местят и защо!

Тони Стораро се оказа великодушен и виновен татко, който непрекъснато мисли за бъдещето на синовете си. Звездата на лекия род към този момент е купил по един апартамент на двамата си наследници, които в никакъв случай няма да схванат какво е да построиш къща самичък.

Тони почнал да събира парите за жилищата още предходната година, която била много доходоносна за него. Апартаментите са в една и съща кооперация в Княжево. Жилищната постройка ще се трансформира в нещо като общ дом за цялата фамилия, тъй като там жилища са си взели и други членове на огромния жанр. Така всички ще си оказват помощ, в случай че дамата на Фики Гюлджан остане без сол, ще може умерено да потропа на роднинската врата, написа „ Галерия “.

На това място ще се роди и първото внуче на Тони Стораро. Фики бил благополучен, че няма да се отделя от роднините си. Така щял да бъде спокоен, когато остава Гюлджан сама, с цел да обикаля по участия. Възрастните щели да оказват помощ непрекъснато на младото семейство за развъждането на бебето. Още занапред е известно, че то ще е момче и ще носи името на дядо си. Очаква се появяването му на бял свят да се случи на 3 март.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР