Томсън Ройтерс“ съкращава 3200 служителиМедийният холдинг Томсън Ройтерс“ възнамерява да

...
Томсън Ройтерс“ съкращава 3200 служителиМедийният холдинг Томсън Ройтерс“ възнамерява да
Коментари Харесай

„Томсън Ройтерс“ съкращава 3200 служители

„ Томсън Ройтерс “ редуцира 3200 чиновници
Медийният холдинг „ Томсън Ройтерс “ има намерение да редуцира 3200 свои чиновници до 2020 година в границите на проекта за усъвършенстване на бизнеса и повишение на успеваемостта. От компанията отхвърлиха да оповестят в кои точно страни ще бъдат осъществени съкращенията, съобщи представителят на „ Томсън Ройтерс “ Дейв Морън.

„ Не разкриваме в кои офиси ще има съкращения. Единственото, което мога да заявя, че 90% от чиновниците в тези офиси към този момент са известени за идните съкращения “, сподели той от централата на компанията в Торонто.

По-рано беше оповестено, че броят на чиновниците, които медийната корпорация възнамерява да уволни съставляват 12% от общия брой на работещите в нея. „ Томсън Ройтерс “ също по този начин възнамерява до 2020 година да понижи операционните разноски до 7-8% от приходите. Освен това, компанията се надява да усили годишния размер на продажбите с 3,5-4,5%.

Медийният холдинг „ Томсън Ройтерс “ е основан през 2008 година след сливането на осведомителната компания „ Томсън корпорейшън “ и организация Ройтерс. Централата на холдинга се намира в канадския град Торонто. /ТАСС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР