Томислав Дончев: В този й вид ротацията е по-скоро безсмислена.Боя

...
Томислав Дончев: В този й вид ротацията е по-скоро безсмислена.Боя
Коментари Харесай

Томислав Дончев: В този й вид ротацията е по-скоро безсмислена


Томислав Дончев: В този й тип ротацията е по-скоро безсмислена.

„ Боя се, че ротацията в този ѝ тип все още е по-скоро безсмислена. да ви напомня какво се случи преди 9 месеца – все пак ние дадохме живот на това държавно управление.

Както сподели Деница тогава, то не беше натоварено с доверие, нямаше особени упования,
то имаше единствено време, което да употребява,
с цел да сътвори доверие, малко повече доверие сред непартньорите, време да свърши работа, да откупи бъдещето си с действителни резултати, осезаеми за хората.

Скъпи другари, това време беше пропиляно.
И най-същественият въпрос е какво би трябвало да вършим, могат ли нещата да продължат по този начин.
Единственото несъмнено е, че нещата не могат да продължат по този начин. Ние не можем да допуснем Министерския съвет да е нещо приблизително сред стажантска стратегия и туристическа организация “ – това съобщи заместник-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев, който откри Националното заседание на партиятя.
Ръководството на партията и всички депутати се събраха в зала 6 на НДК,
където ще бъде показано съдружното съглашение, което от ГЕРБ приготвиха, с цел да предложат на ПП-ДБ. То планува цялостен мандат на ръководство и делба на министерствата 50 на 50 сред обединенията.

Дончев изясни, че в случай че календара се върне 9 месеца обратно ще се види, че различен вид не е имало, по тази причина и ГЕРБ са създали нужната жертва.

„ Едно държавно управление се избира не с цел да съществува и да му се радваме, а с цел да дава резултати. Боя се, че като се изключи Мария различен с особени резултати не може да се похвали. Това не е най-големия проблем, нито нападателната непросветеност, нито даже корупцията, нито неизчезналия инстикт за политическо принуждение. Най-големия проблем е разсъждението в категории верни и неправилни партии “, уточни Дончев.

Депутатът удостовери, че е изборите са вероятен вид и това би било от изгода на партията, само че страната няма потребност от това. Той обаче настоя за въвеждане на ред, при който има ред и явен правилник за взимането на решенията.

„ Единствената разлика след няколко месеца ще е, че първият ще е станал по-голям и мощен, а вторият може да е станал трети “, предизвести той сътрудниците в ръководството.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР