Томас Маркъл, бащата на Меган Маркъл, отново говори за отношенията

...
Томас Маркъл, бащата на Меган Маркъл, отново говори за отношенията
Коментари Харесай

Томас Маркъл: Ако Меган не ми се обади, продължавам с интервютата - slava.bg

Томас Маркъл, бащата на Меган Маркъл, още веднъж приказва за връзките с щерка си и за своите непрекъснати изяви в медиите. Той гостува в предаването „ Good Morning Britain “, където заплаши, че ще дава изявленията на всеки 30 дни, в случай че херцогинята не се свърже с него. „ Не желая да седнал съм в тишина цялостен живот и да очаквам някой да ми се обади “, сподели Томас.

„ Ще давам изявление, след което ще очаквам 30 дни, с цел да получа отговор. Ако това не стане, ще дам ново изявление. Това е единственият ми избор “.

Той добави, че се е свързал и с майката на Меган Дория Маркъл, в опит тя да накара Меган да приказва с татко си. Засега обаче това не се случва и Томас призна, че топката е напълно в тяхната половина. „ Говорил съм с Дория и съм ѝ изпращал писма, с цел да ми помогне с Меган, само че това не оказа помощ. Сега завися напълно от техните решения “.

Според Маркъл-старши, щерка му не е по никакъв метод жертва на расизъм и тормоз от страна на медиите и потребителите в обществените мрежи. Всъщност, това не е доста правилно, защото Меган е подложена на непрекъснати рецензии по тази причина, че е отказала Хари от короната или пък че не се грижи вярно за сина си Арчи. Съвсем неотдавна херцогинята беше подложена на критика за метода, по който държи детето по време на първата им разходка в Канада след отхвърли на фамилията от кралските отговорности и привилегии.

И в случай че Томас Маркъл продължава и ще продължава да дава изявленията, то това не важи за щерка му. Появиха се клюки, че тя може да взе участие в шоуто на Елън Дедженеръс, само че те бързо бяха опровергани. Източник, непосредствен до някогашната кралска двойка, твърди, че такова посещение няма да има и всички тези изказвания са неистина.

Все отново, в случай че в миналото Маркъл желае да показа историите си от прекарването си в двореца, то Елън е един от вероятните избори за такава изповед. Херцогинята е много близка с водещата, а Дедженеръс и брачната половинка ѝ Порша де Роси посетиха Меган и Хари в Англия, когато двойката към момента беше с кралски звания.

Водещата беше една от многото звезди, които поддържаха фамилията, когато то попадна под публичните рецензии за избора на частни самолети за пътуванията си. Хората ги упрекнаха, че по този метод не оказват помощ на природата, а единствено способстват още повече за световното стопляне.
„ Представете си да ви подлагат на критика за всяко нещо, което вършиме, до момента в който се пробвате да превърнете света в едно по-добро място “, написа Елън в туитър.

Меган Маркъл и принц Хари взеха решение да изоставен кралското семейство по-рано през януари и ще прекарат огромна част от времето си в Северна Америка. В момента двамата са в Канада дружно със сина им Арчи.

Източник: tialoto

Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР