Том Селек, забележителна гост-звезда в Приятели“ като гаджето на Моника,

...
Том Селек, забележителна гост-звезда в Приятели“ като гаджето на Моника,
Коментари Харесай

Том Селек си спомня покойния приятел Матю Пери като „най-талантливата“ звезда от „Приятели“

Том Селек, забележителна гост-звезда в „ Приятели “ като гаджето на Моника, доктор Ричард Бърк, споделя починалата звезда от сериала Матю Пери беше „ недопечен гений “, когато работеха дружно по дългогодишния ситком на NBC.

„ Матю го няма, тъй че е елементарно да се каже това, само че е истина “, сподели 79-годишният Селек пред USA Today. „ Мисля, че той беше най-талантливият от доста надарена група хора. “

В сериала офталмологът на Селек доктор Ричард Бърк откри връзка с доста по-младата Моника (Кортни Кокс) и разви братска връзка с Чандлър (Пери) и Джоуи (Мат ЛеБланк).

Селек сподели, че Пери, който умря на 28 октомври на 54-годишна възраст, и останалата част от актьорския състав са били доста гостоприемни към някогашния „ Magnum, P.I. “ звезда, която в този момент е заглавието на „ Blue Bloods “, навлизайки в 14-ия и финален сезон на CBS.

Селек сподели, че другарството му с бащата на Пери, артиста Джон Бенет Пери, му е помогнало да влезе в фамилията на „ Приятели “, което включва сътрудниците му Дженифъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР