Том Холанд е най-известен със забавния си образ на Спайдърмен,

...
Том Холанд е най-известен със забавния си образ на Спайдърмен,
Коментари Харесай

Най-мрачната роля в кариерата на Том Холанд му носи психически срив

Том Холанд е най-известен със занимателния си облик на Спайдърмен, само че артистът разпростира актьорските си умения в престъпния трилър „ The Crowded Room “ по AppleTV+. Както оповестява „ Variety “, сериалът е сниман в продължение на зашеметяващите девет месеца. Холанд описа за прекарването, като съобщи, че героят толкоз му е влезнал в главата, че е получил " срив ".

" Виждах себе си в него ", сподели Холанд в изявление за „ Entertainment Weekly “. " Спомням си, че се сринах у дома и си помислих: " Ще си обръсна главата. Трябва да си обръсна главата, тъй като би трябвало да се отърва от този воин ". Но бяхме по средата на фотосите, тъй че взех решение да не го върша... Беше нещо друго от всичко, което съм преживявал до момента. "

Персонажът, от който Том Холанд не може да се отърве, е Дани Съливан, млад мъж със съществени психологични проблеми. Действието в " The Crowded Room " се развива през 70-те години на предишния век и е основано от Акива Голдсман, чиито пръстови отпечатъци са върху огромни планове от " Красив разум " до " Стар Трек ".

Голдсман се въодушевява от книгата " Умът на Били Мълиган ", в която са разказани същинските закононарушения на Мълиган - млад мъж, който е арестуван през 1979 година за голям брой изнасилвания. Холанд играе психически измъчвания хипотетичен нарушител във кино лентата дружно с Аманда Сейфрид - следователка, която се пробва да обясни връзката на Съливан с голям брой случаи на изчезнали хора. Изкривената действителност за Съливан усложнява следствието и основава 10 епизода на криволичеща, заплетена история.

За Том Холанд сериалът е вълнуващо пътешестване, само че признава, че не е бил квалифициран за психическата компликация на ролята. " Не са ми непознати физическите аспекти на работата, когато се занимавам с екшън филми ", сподели той. " Но психическият аспект в действителност ме пречупи и ми лиши доста време да се възстановя по-късно, с цел да се върна към действителността. "

За поддръжка Том Холанд се обърнал към своята колежка Саша Лейн. Лейн играе Ариана, другарка на Дани. Холанд споделя, че когато в някои моменти на снимачната площадка се е затруднявал да разбере желанията или метода на мислене на Дани, Лейн му е представяла прозрения, които са му помагали да стигне там, където е трябвало.

Преживяването по време на фотосите трансформира възгледите на Холанд за психологичното здраве. Той се съветва с психиатри, с цел да придобие визия за Били Мълиган, и съумява да придвижи част от наученото за отключващите фактори и стресорите в личния си живот. За него обществените медии са незабравим психически капан.

Том Холанд съобщи, че се надява, че филмът ще сътвори " повече почитание и повече състрадание " измежду феновете за хората, които минават през битка за психологично здраве. " Надявам се, че хората ще станат по-образовани за психологичното здраве, битката и техните невероятни качества да оцелеят ".

„ The Crowded Room “ обрисува нова актьорска територия за Том Холанд. И въпреки всичко времето, в което той ще разпростира физическите си мускули, към момента не е завършило. Том Холанд ще се завърне във филмовата галактика на Marvel в още един независим филм за Спайдърмен. Премиерата му е планувана за 2024 година Той също по този начин е привързан с ролята на Фред Астер в биографичен филм за изпълнителя.

Том Холанд може да бъде забелязан в премиерата на 9 юни на „ The Crowded Room “ по AppleTV+. След това сериалът ще се излъчва по един епизод седмично. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР