Том Харди взе участие в благотворителен турнир по джиу-джицу, който

...
Том Харди взе участие в благотворителен турнир по джиу-джицу, който
Коментари Харесай

Том Харди спечели златен медал от турнир по джиу-джицу

Том Харди взе присъединяване в благотворителен шампионат по джиу-джицу, който се организира в Улвърхемптън, Англия. 44-годишният артист бе награден с два златни медала в разнообразни дисциплини и също така завоюва дуелите си бързо, като употребява мъчителна хватка, заяви Daily Mail.

" Трябва да призная, че той беше доста по-силен от мен. Той е мощен човек и надарен войник ", съобщи пред кореспонденти един от съперниците на артиста Дани Апълтън. Боецът призна, че не е очаквал да се бие с холивудска звезда.



" Сега имам какво да опиша. Децата бяха там и видяха всичко. И имам бронзов орден, тъй че това въобще не е загуба за мен ".

Актьорът има наследник колан по бразилско джиу-джицу и стартира да се занимава с бойни изкуства по време на тренировките за фотосите на кино лентата " Воинът " през 2010 година, където играе значима роля - тази на професионален ММА войник. Харди натрупва над 10 кг мускулна маса и тренира в професионалната академия Wolfslair MMA, където усвоява техниката на ударите.

Той е и дипломат на фондация REORG BJJ - организация, която оказва помощ на военни ветерани да се образоват в джиу-джицу.

Актьорът Том Харди е прочут най-много поради основната роля във филмите " Венъм ". Харди е звезда и във " Воин ", " Оцелял ", " Лудия Макс " и други, напомня БГНЕС.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР