Току-що завършили студенти имат възможност да започнат едногодишен платен стаж

...
Току-що завършили студенти имат възможност да започнат едногодишен платен стаж
Коментари Харесай

Теленор отново предлага платен едногодишен стаж

Току-що приключили студенти имат опция да стартират едногодишен заплатен стаж в Теленор. Компанията търси претенденти в областите „ Търговско портфолио “, „ Управление на информация “, „ Информационни технологии “, „ Кредитен риск и предварителна защита на телекомуникационните измами “, „ Клиентска задоволеност “, и „ Защита на данните “.

Според телекома определените стажанти за второто издание на програмата, наречена Hub by Telenor, имат опция да се включат в основни планове в изброените области.

Прочетете още: Теленор България с лек растеж на приходите и облагата EBIDTA

Инициативата е ориентирана към дейни и амбициозни младежи, с високо равнище на притежаване на британски език и интерес към мобилните и цифрови технологии, акцентират от компанията. В нея могат да се включат студенти последна година или преди малко приключили висшето си обучение бакалаври и магистри.

Желаещите да вземат участие могат да аплайват за съответна позиция на http://www.telenor.bg/bg/careers/youth-vacancies, като изпратят изобретателна автобиография до 8 октомври 2017 година Одобрените претенденти ще бъдат поканени на изявление, а 10 от тях ще бъдат поканени да се причислят към програмата.

Избраните участници в програмата ще стартират стажа си в Теленор при започване на ноември 2017 година “Те ще работят на цялостен работен ден, против мотивиращо финансово заплащане – изясняват от телекома в известие до медиите. – През идващите 12 месеца те ще могат да се учат и да работят с интернационален екип от специалисти в отворена и стимулираща работна среда.”

След края на програмата, добре представилите се стажанти може да получат предложение за работа в Теленор.

Подробна информация за стажантската стратегия Hub by Telenor, изложение на съответните отговорности и условия към претендентите за всяка позиция, както и къси видео изявленията с миналогодишните участници в програмата е оповестена в интернет страницата на компанията.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР