Току-що ме удариха. Това е като за 8-ми път. На

...
Току-що ме удариха. Това е като за 8-ми път. На
Коментари Харесай

Марджъри Тейлър Грийн стана мишена на неуспешен коледен опит

„ Току-що ме удариха. Това е като за 8-ми път. На Коледа със фамилията ми тук. Моята локална полиция е НАЙ-ВЕЛИКАТА и не би трябвало да се занимава с това “, написа Грийн в обява в X, някогашен Twitter.

Мъж в Ню Йорк се обади на горещата линия за самоубийства в Джорджия малко преди 11 часа сутринта в понеделник, потвърждавайки, че е прострелял приятелката си в дома на Грийн и ще се самоубие идващия път, сподели Мадън. Обаждането бързо беше трансферирано на полицията, когато чиновниците на горещата линия за самоубийства разпознаха адреса на конгресменката от Джорджия.

Департаментът сподели, че се е свързал с частната защита на Грийн, с цел да удостовери, че тя е в сигурност и че няма незабавен случай в нейната резиденция. След това позвъняването беше несъмнено като опит за удар, тъй че реакцията на полицията беше анулирана по пътя, изясни Мадън.

„ Ние установихме, преди нашият личен състав да успее да стигне до нейното местонахождение, че няма незабавен случай и няма причина да отговоря “, сподели тя. „...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР