Тодор Славков, внук на тоталитарния български лидер Тодор Живков, разкри

...
Тодор Славков, внук на тоталитарния български лидер Тодор Живков, разкри
Коментари Харесай

Тодор Славков запали ефира! Каза къде живее Борисов

Тодор Славков, внук на тоталитарния български водач Тодор Живков, разкри в изявление за Мартин Карбовски, че къщата на Бойко Борисов, в която той беше сниман по какъв начин спи до цялостно с евро и злато шкафче, в действителност е неговата къща.

“Това е моята къща. Бях се тормозил да не съм не запомнил аз еврото там ”, съобщи синът на Иван Славков и Людмила Живкова.
-->
“Тази къща беше издигната от Управление безопасност и охрана (Пето управление н за дядо ми. Тя е на 150 метра от вила “Калина ”, където живее президента. Когато майка ми умря, се върна на Управление безопасност и охрана (Пето управление н ”, описа внукът на някогашния “първи ”. Той също по този начин се пошегува, че откакто шкафчето е негово, няма нищо срещу някой да му “върне ” наличието му. “Чаршафите, като виждам, са на Бойко ”, добави Тодор Славков.

С по-сериозен звук той изясни, че е невероятно някой да е внесъл пачките и кюлчетата, с цел да злепостави водача на ГЕРБ и някогашен министър председател.

“Аз персонално нищо неприятно не съм видял от Бойко. Започнах да изпитвам носталгия и благосклонност към него ”, добави внукът на Тодор Живков, на който в миналото Борисов беше телохранител. “И аз по този начин ”, намеси се Мартин Карбовски.

“С тежката си клептомания, Бойко е като Еверест по отношение на полуидиотите, които пристигнаха след него ”, съобщи още Тодор Славков. Той призна, че при появяването на Кирил Петков и Асен Василев и групировката им Политическа партия на политическата сцена първо е изпитал оптимизъм.

“Нямам концепция какво се случи след това ”, разяснява внукът на Тодор Живков.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР