Тодор Скримов бе избран за най-полезен играч на кръга в

...
Тодор Скримов бе избран за най-полезен играч на кръга в
Коментари Харесай

Наш волейболист №1 в Русия

Тодор Скримов бе определен за най-полезен състезател на кръга в съветското волейболно състезание. Българският посрещач осъществя 23 точки за своя Народоосвободителна въстаническа армия (Новокуйбишевск) при успеха с 3:2 (18, -17, -24, 15, 13) над „ Газпром-Югра “ (Сургут) в мач от 15-ия кръг на локалната Суперлига.

Руските медии бяха във екстаз от изявите на играча, който приключи с невероятните 71% успеваемост в офанзива.

„ 29-годишният Скримов този сезон не се отличава със непоклатимост в изявите си, само че понякога прави чудовищно мощни мачове – написа изданието „ Бизнес Онлайн “,, което изготвя класацията. – Българинът бе водач на отбора в тайбрека и оказа помощ на Народоосвободителна въстаническа армия да спре серията от пет следващи загуби. “

Това е второ сходно самопризнание за перничанина, откакто бе най-полезен още в дебюта си за отбора във втория кръг на шампионата. Победата изкачи тима му на 9-ото място в класирането с 20 точки (8 победи и 7 загуби) тъкмо пред противника от Сургут, който е с 19 т. от 6 триумфа и 9 провали.

Съотборникът на Скримов в националния отбор Виктор Йосифов пък се регистрира с 8 т. за „ Пиаченца ”, само че напъните му не стигнаха за победа. Тимът му загуби с 2:3 (22, -16, -21, 25, -8) от „ Калцедония “ (Верона) в мач от 13-ия кръг на италианското състезание.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР