Тодор Матев, Директор „Продажби на дребно“, „ЧЕЗ Електро България“ АД.

...
Тодор Матев, Директор „Продажби на дребно“, „ЧЕЗ Електро България“ АД.
Коментари Харесай

Тодор Матев, "ЧЕЗ Електро България" АД: Въвеждаме промени, които ще осигурят по-ясен фокус и качество на услугите

Тодор Матев, Директор „ Продажби на дребно “, „ ЧЕЗ Електро България “ АД.



- Г-н Матев, от 1 ноември „ ЧЕЗ Електро България " АД преструктурира бизнеса си. Как ще се отрази това на клиентите Ви?

- Професионалното и правилно, персонално обслужване на всеки клиент постоянно са били във фокуса на активността на Дружеството. Отношението ни към клиентите постоянно е било особено и ще продължи да бъде такова. Промените, които вкарваме, имат една съществена цел - да обезпечат освен уместност и бърза реакция от наша страна като търговец на електрическа енергия, само че и още по-голямо улеснение за клиентите. Новата организация на активността ще обезпечи по-голяма еластичност и динамичност в обслужването на клиентите на „ ЧЕЗ Електро България " АД на контролиран и свободен пазар на електрическа енергия.

- Новата организация на активността на Дружеството планува ли промени в обслужването на клиентите?

- За всички клиенти на „ ЧЕЗ Електро България " АД от 1 ноември 2017 година се вкарват промени, осигуряващи по-голяма успеваемост и задоволеност при контакт с Дружеството. Във всеки Център за обслужване на клиенти на ЧЕЗ ще има обособени обособени гишета за обслужване на клиенти на „ ЧЕЗ Електро България " АД. Специализираните гишета ще обезпечат по-ясен фокус и качество на услугите, предлагани от Дружеството. Освен това, работното време на тези Центрове в 7 регионални града се трансформира. Във Видин, Монтана, Враца, Ловеч, Перник, Кюстендил и Благоевград клиентите ще могат да употребяват услугите на Центровете всеки понеделник от 08:30 ч. до 18:00 ч., всяка сряда от 08:00 ч. до 17:00 ч., а през останалите работни дни от седмицата от 08:30 ч. до 17:00 ч. За всички останали потребителски центрове работното време остава без смяна. Подробна информация за адресите и работното време на центровете за клиенти на ЧЕЗ ще може да се откри на уеб страницата www.cez.bg. На телефонния номер на компанията - 0700 10 010, ще бъде задействана обособена линия единствено за въпроси, свързани с активността и предоставяните от „ ЧЕЗ Електро България " АД услуги. За контакт с Дружеството клиентите ще могат да употребяват особено основания нов имейл адрес [email protected].

- Ще има ли смяна в услугите, които предоставяте на своите клиенти?

- Както и до момента, клиентите на „ ЧЕЗ Електро България " АД ще могат да се възползват от всички услуги, създадени и предлагани от Дружеството. Като лицензиран търговец на електрическа енергия на свободен пазар предлагаме конкурентни цени за доставка на електроенергия; изцяло гратис, от името на клиентите - регистрация на свободен пазар на електроенергия; самостоятелен метод за заплащане на отговорностите с над 5 800 места за плащане; 9 метода за безкасово заплащане на сметки, забележителен брой съвременни услуги, измежду които електронна фактура, sms инспекция на сметка, sms уведомяване при неплатено обвързване, отдалечено обслужване. От няколко месеца предлагаме и електронната услуга „ Енергиен управител ", нов артикул за усъвършенстване на енергийното ползване. Чрез него клиентите получават информация за потреблението на електрическа енергия за 36 месеца обратно, разбор на потреблението с идентифициране на опциите за икономисване на разноски при използване на марки за енергийна успеваемост. Вече започва и взаимната ни акция с верига профилирани магазини, ориентирана към стимулиране на клиентите за потребление на енергийно ефикасни електроуреди. Допълнителна информация за специфичните отстъпки за клиентите на „ ЧЕЗ Електро България " АД при закупуването на такива уреди от съответни магазини, ще може да се получи на профилираните гишета, които разкриваме в центровете ни за обслужване на клиенти.

- Какво наложи преструктурирането на бизнеса на „ ЧЕЗ Електро България " АД?

- Либерализация и цифровизация за двете основни думи, които през последните години дефинират динамичността на процесите на българския електроенергиен пазар. Промяната на бизнес модела на участниците в един съвременно разрастващ се енергиен бранш е наложителна за всички, които желаят да бъдат конкурентни и съответно да дават отговор на условията на клиентите. „ ЧЕЗ Електро България " АД приема извънредно отговорно това предизвикателство като участник в този развой. Промяната в бизнес модела на Дружеството е обвързвана с обезпечаване на оптимални условия за обслужване на клиентите ни в новите пазарни условия. Преструктурирането се реализира след обширен разбор, в цялостно сходство с условията на българското законодателство и в осъществяване на Директива 2003/54/ЕС на Европейския съюз, формулираща разпоредбите, свързани с организацията и действието на електроенергийния бранш.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР