Тодор Батков предрече победа за срещу ЦСКА - София във

...
Тодор Батков предрече победа за срещу ЦСКА - София във
Коментари Харесай

Батков: Време е Левски да вдигне купата и да завърши тази година като птицата Феникс

Тодор Батков предсказа победа за против ЦСКА - София във финала за. Бившият притежател на " сините " приказва по разнообразни тематики, като засегна както спорно-техническата част, по този начин и обстановката в самия клуб. Той призна, че е подготвен да даде останалите акции на клуба, които са останали у него, на новото сдружение " на левскарите ". Ето какво още сподели Батков в предаването " От дузпа в тъч " по Sportal TV .
 Голди: Нека еуфорията не прерасне в подценяване от страна на Левски Голди: Нека еуфорията не прерасне в подценяване от страна на Левски
" Имам посетители от Америка и няма да съм на стадиона, само че ще виждам мача. Мисля, че Левски ще победи. Всички предпоставки са налице, имат най-хубавия български треньор на 21. век. Имат страховит дух, което е значимо за тези дербита. Играят с доста бягане, дух и преса. Имат забавни единици - по левия фланг Уелтон и Цунами, Гошко Миланов - преди време не съумях да го взема с брат му, Гришата го измъкна, само че Миланов също играе добре. Стефанов също. Публиката е в необикновен напредък. Но въпреки всичко е дерби. Какви ли не приказки се изрекоха, само че дербита не могат а бъдат планувани. Време е въпреки всичко Левски да вземе Купа. Да завършат тази тежка година като птицата феникс - от неприятната игра и проблематичното финансово положение, да върви нагоре и единствено нагоре. Няма да е безапелационен триумфът - с 1-2 гола.

ЦСКА нищо не играят, изкараха шанс със Славия. Но Греъм Кери се разигра и Иван Турицов доста го одобрявам. И Йомов също вкара два гола, само че в отбранителен проект е нищо. А Левски владее топката и тича доста. Вратарят им не е неприятен - Бусато.

Ще се включа в процеса и ще даря акции, които са останали при мен, за " Левски на левскарите ". Щом е за хубаво в името на Левски - единствено напред. Обединение, поддръжка, финансова помощ.

Не желая да ги атакувам, само че в ЦСКА има някакви фракции, а и те прекалиха с чужденците, което не е обикновено. Отбор с такава поддръжка. Левски е част от най-новата история на България. С историята, триумфите преди 9 септември. Подкрепата към Левски по време на комунизма беше глас на съпроптива и противоречие с този режим. Затова Левски е най-големият клуб.
27  Левски - Лудогорец II
Надявам се Васил да опрости своите вземания, той е левскар. По стичане на условия беше президент на ЦСКА, дори си припомням, когато продаде ЦСКА се видяхме в Лондон и сподели " одобрявам поздравления ".

Мъри ги умее тези неща в евротурнирите. Но нямаме нищо насъбрано. Ще играем с доста невисок коефицент и ще стартираме като непоставени, дори ще играем в Лига на конференциите,а не в Лига Европа. Това става обаче последователно. Очвидно тимът има потребност от подкрепление. Имаме къса пейка, деца да, само че те се обиграват в по-леки мачове. А тук приказваме за Европа. Дано вземем 2-3 футболисти, последната зимна селекция беше доста мощна.

Лудогорец мъчно може да бъде свален, тъй като там се работи като бизнес план и парите не се жалят. Върза им първата и втората година. Ако ние втората година бяхме взели купата, може би щяха да дадат обратно. Но би трябвало непримиримост, неизменност и поддръжка от публиката. Тази атмосфера е в цялата страна.

Мисля, че Левски върви нагоре, възходящо и мачовете след Купата също ще ги вземе. Ще приключи трети и ще е притежател на Купата ", съобщи Батков.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР