Точно в тази зала, наречена от Захари Стоянов свещена“, в

...
Точно в тази зала, наречена от Захари Стоянов свещена“, в
Коментари Харесай

Каримански: Да покажем сговор, пристойно поведение и родолюбие

Точно в тази зала, наречена от Захари Стоянов „ свещена “, в която се гласоподават законите с мисъл за бъдещето на нашето родно място, бих желал да покажем сговор, благоприлично държание и родолюбие, уместно на високия морал и честност на народния представител. За това прикани от трибуната на първото съвещание на 47-ото Народно заседание Любомир Каримански от „ ИТН “.

„ Съществуват три съществени правилото, съгласно които човешкият живот процъфтява – разнообразието на хората, любознателността и развиването на креативното начало “, разгласи той.

По думите му е настъпило времето хората с благоприлично държание, честност, познания, умения и опит „ да обединят старания и да запретнат ръкави в решаването на животрептящите неотложни проблеми от всекидневието на хората “. „ Необходимо е да спрем да се оправдаваме, а да действаме, да вършим нещата да се случват “, сподели Каримански, който изнесе встъпителната тирада от името на „ ИТН “ вместо Тошко Йорданов, както се случи в предходните два Народното събрание, в които партията имаше посланичество.

„ Нека впрегнем цялата си креативност и съзидателна мощност и предложим на обществото същинска и осезаема смяна, обвързвана с високи нравствени критерии и стандарти, без значение от политическата багра “, прикани той.

Той очерта и два метода за битка с „ незнанието, корупцията и дребните, дребни хитри човечета, яхнали страната в своя сгода “. „ Единият е чрез закона, а другият е със мощ. Първият е характерен на индивида, вторият – на животните “, разясни Каримански.

„ Парламентарната група на „ ИТН “ ще направи всичко допустимо да бъде формирано държавно управление, Народното събрание да работи през целия си мандат. Ние ще се стремим да следваме трите правилото за преуспяване на човешкия живот и хората в България да бъдат спокойни “, добави той.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР