Точно в 8:00 часа българско време ще стартира третият старт

...
Точно в 8:00 часа българско време ще стартира третият старт
Коментари Харесай

ОЧАКВАЙТЕ НА ЖИВО: Гран при на Австралия

Точно в 8:00 часа българско време ще започва третият старт за сезона във Формула 1 – Гран при на Австралия. Двукратният международен първенец Макс Ферстапен с Ред Бул, ще започва от първа позиция на пистата „ Албърт Парк ”. Нидерландецът завоюва квалификацията, като даде най-хубаво време от 1:16.732 минута.

Всичко най-интересно от конкуренцията ще проследим онлайн в Gong.bg. Състезанието също може да гледате онлайн по DIEMA SPORT 3, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA.

Веднага след него се подредиха английските водачи на Мерцедес - Джордж Ръсел и Люис Хамилтън. Ръсел остана единствено на 164 стотни зад Ферстапен, а седемкратният първенец Хамилтън - на 372 стотни.

Съотборникът на Ферстапен - Серхио Перес не попадна в топ 10, откакто имаше проблеми с предницата си и няколко пъти излизаше от пистата.

Фарнандо Алонсо (Испания) с Астън Мартин ще започва от четвърта позиция, а водачите на Ферари - Карлос Сайнс (Испания) и Шарл Льоклер (Монако) са надлежно пети и седми в стартовата решетка. Между тях е другият водач на Астън Мартин - канадецът Ланс Строл.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР