Точно в 12:00 часа, когато прозвучаха сирените за Деня на

...
Точно в 12:00 часа, когато прозвучаха сирените за Деня на
Коментари Харесай

Депутатите сведоха глава пред подвига на Христо Ботев

Точно в 12:00 часа, когато прозвучаха сирените за Деня на Ботев, народните представители се изправиха на крайници и сведоха глави пред подвига и делото на героя и на починалите за свободата на България. 

Минути преди народните представители да отдадат своята респект , ръководителят на Народното събрание Никола Минчев уточни, че през днешния ден свеждаме глава пред личността на Христо Ботев, пред неговия героизъм и неговото дело. 
 
 БГНЕС

146 години ни разделят от тези героични дни , които запечатват в съзнанието на всички българи загатна за великия стихотворец и бунтовник. Неговият образец и неговата отдаденост към България са ни нужни и през днешния ден. Нека помним и почитаме светлите персони в нашата история. Нека те ни бъдат за образец, тъй като от тях можем да се научим на чиста и всеотдайна любов към Отечеството. Нека бъдем почтени наследници на концепциите, делото и заветите на нашите предшественици. Поклон пред светлата памет на Христо Ботев и починалите за независимостта на Република България, сподели Минчев.
 
 БГНЕС

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР