точно преди денят, в който България ще бъде вкарана във

...
точно преди денят, в който България ще бъде вкарана във
Коментари Харесай

ЦИРКАДЖИЛЪЦИ „ПО НЕОТЛОЖНОСТ“ ЗА ДА ОТКЛОНЯТ ВНИМАНИЕТО ОТ ВКАРВАНЕТО НИ ВЪВ ВОЙНАТА С РУСИЯ И ОТ КРАХА НА УПРАВЛЕНИЕТО СИ!

тъкмо преди денят, в който България ще бъде вкарана във война против Русия.

Оказва се, че Бойко Борисов не е задържан, той е в къщата си в Банкя, макар че Министерство на вътрешните работи публично даде информация, че Борисов е задържан, дружно с Владислав Горанов, Менда Стоянова и Севдалина Арнаудова.

На процедура Министерство на вътрешните работи дава информация, че са задържани, а те не са задържани.

Акцията е по необходимост, което значи, че обиски и арести могат да бъдат правени без правосъдна заповед.

Прокуратурата сподели, че не е била уведомявана за дейностите на Министерство на вътрешните работи, а когато се правят дейности по необходимост тя би трябвало да бъде известена до 24 часа. До този миг това не е направено.

Акцията на Министерство на вътрешните работи Рашков идва тъкмо вечерта преди визитата на военния министър на Съединени американски щати и когато се чака България да бъде въвлечена във войната против Русия, както и след тоталния провал на настоящето ръководство. Рейтинга на държавното управление се срутва и те някак би трябвало да оцелеят още малко във властта, а проамериканщината им омерзи голяма част от популацията.

От кретенското безумство на Министерство на вътрешните работи Рашков и Простото Киро единственото, което ще стане е да произведат Боко Тиквата в воин.

Очевадно това е изострен спешен пиар с цел да ни отвлекат вниманието от въвличането ни във войната и с цел да съумеят да се задържат на власт, фокусирайки вниманието на обществото един месец да приказва нататък за Боко Тиквата.

Както помним по времето на служебните държавни управления на Румен Радев, Рашков с нелепостите си направи само това, да подвига рейтинга на ГЕРБ, в този момент с тъпоумието на тази власт – прави същото.

АФЕРА бе тази, която единствена не спря да вади на показ зулумите на Борисов и ГЕРБ тогава, когато всички мълчаха, само че АФЕРА в никакъв случай не си затваря очите за истината, а това, което сега се прави е цялостен цирк. За наша сметка.

Не се разфокусирайте прекомерно с Боко, на следващия ден ни вкарват във война с Русия! И се цели вниманието ни да бъде притъпено!

Afera.bg

Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР