Точно преди 20 години в Либия бяха арестувани 23-ма български

...
Точно преди 20 години в Либия бяха арестувани 23-ма български
Коментари Харесай

Втората съпруга на Ашраф - Олга Ал Хаджудж: Всички са ни забравили и това много ни харесва!

Точно преди 20 години в Либия бяха задържани 23-ма български медици. По-късно 17 от тях са освободени. Медицинските сестри Кристияна Вълчева, Нася Ненова, Валентина Сиропуло, Валя Червеняшка, Снежана Димитрова и доктор Здравко Георгиев бяха упрекнати в съзнателно заразяване със СПИН на близо 400 либийски деца в болница в Бенгази и в скрит план против Джамахирията. След повече от 8 години затвор и смъртна опасност медиците ни, дружно с палестинския доктор - доктор Ашраф Ал Хаджудж, обвиняем по същите обвинявания, се върнаха в България на 24 юли 2007 година, с посредничеството на президента на Франция Никола Саркози, на тогавашната му брачна половинка Сесилия Саркози и на еврокомисаря по външните връзки Бенита Фереро-Валднер.

До през днешния ден живота на тези хора се разви по друг метод. Обединява ги едно общо нещо - че желаят да не помнят.

Втората брачна половинка на палестинеца Ашраф - преводачката Олга Ал Хаджудж ни отговори сбито на въпроса по какъв начин се усещат двамата. От години брачната двойка живее в Холандия. По думите й двамата живеят там умерено, тъй като никой не ги безпокои.

" Всички са ни не запомнили и това доста ни харесва. Живеем своя живот, не се бъркаме в живота на никого и не желаеме някой да се бърка в нашия! "

Ашраф отпътува за Холандия след бракоразвод с плевенчанката Оля Мегова, чието семейство се забърка в голям брой престъпни действия в столицата. За малко приключилата строителен колеж в Плевен, бе " калинка " в земеделското министерство. Никой не знае с какво се занимава сега. Както е известно, основател на сватбата й с Ашраф бе майка й Милена Мегова, а бракът бе сбъднат със съдействието на Гергана Грънчарова и Соломон Паси.

 Сватбата на Ашраф с плевенчанката Оля Мегова
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР