Точно Миглена Каканашева ли е тръгнала да чете морал относно

...
Точно Миглена Каканашева ли е тръгнала да чете морал относно
Коментари Харесай

Скандална силиконка разкри: Мегз спи с женени, тъпо е, че се прави на светица! Старец я измъкна от тинята

" Точно Миглена Каканашева ли е тръгнала да чете морал по отношение на състезанията! Всички сме наясно за връзките на набедената за дизайнер Мегз с женени мъже и по какъв начин обича да я водят на каишка! Нужно ли е да си разтварям устата за възрастния италианец, който й е оказал помощ първоначално и я извадил от тинята. Благодарение на него започва бизнеса си, а не да се бие в гърди, че всичко е постигнала сама. Бива-бива безсрамие, но нейното към този момент минава границата на търпимото. Тъпо е да се вършим на светци пред обществото, когато сме натрупали толкоз грехове, че даже дяволите ги е позор от нас самите ".

Така Мис Силикон Габриела Попова скочи на дизайнерката, която пусна пост в отбрана на същинските полезности и по какъв начин би трябвало да се печелят към този момент състезанията, написа България Днес.

" Без голотии, времето на тези хубавици свърши. Този билет за популярност към този момент погуби задоволително девойки. И най-важното - той към този момент не дава резултат. Сега е времето на кралиците на Инстаграм. Сами да реализират триумф, не да проституират, да са на антидепресанти и да се гаврят с тях ", написа Мегз в отбрана на плана си " Инстаграм кралица ".

Контра на думите й стана Габриела Попова с изявлението си. " Не се познаваме персонално с Миглена, само че аз не се отхвърлям от думите си. Не считам, че девойките, които вземат участие в състезания, могат да се поставят под общ знаменател. Или може би тя прави характерност по отношение на себе си и споделя живота си с тези морални изповеди. А това с италианеца и женените мъже е мой извод от обстановки, на които съм била очевидец ", показа пред вестника красивата Габриела. От своя страна Мегз не разяснява думите на Попова.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР