Точно изпълнена дузпа от Кристиано Роналдо в 118-ата минута се

...
Точно изпълнена дузпа от Кристиано Роналдо в 118-ата минута се
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо се разписа от дузпа, но Ал Насър не успя да се класира за полуфинал в азиатската Шампионска лига

Точно изпълнена дузпа от Кристиано Роналдо в 118-ата минута се оказа незадоволителна за неговия отбор Ал Насър (Саудитска Арабия) да продължи в азиатската Шампионска лига.

Саудитския отбор завоюва с 3:2 постоянното време против Ал Аин (ОАЕ), който пък беше победил с 1:0 на собствен терен преди седмица. Наложи се да се играят продължения, в които на първо време гостите вкараха за 3:3. Дузпа на Роналдо в 118-ата минута направи резултата в срещата 4:3 и общият 4:4, което означаваше осъществяване на дузпи.

Но при наказателните удари отборът на Ал Аин вкара три от три опита, до момента в който за Ал Насър от четири изстрела прецизен беше единствено Кристиано Роналдо при третата дузпа.

Гостите от ОАЕ започнаха много напористо и поведоха с 0:2 в 28-ата и 45-ата минута с два гола на мароканеца Софиян Рахими. Но Абдулрахман Гарееб понижи за Ал Насър, а 6 минути след началото на втората част резултатът беше еднакъв. След час игра се откри пред Роналдо страхотна опция, само че никой не повярва когато той пропусна безусловно от дребното наказателно поле. Но 39-годишният португалец самичък подвигна оборотите и създаде попадението на бразилеца Телеш, с което мачът отиде в продълженията.

Началото на спомагателните 30 минути беше горчиво за Ал Насър, които oстанаха с човек по-малко, а незабавно по-късно гостите изравниха за 3:3 посредством Султан Ал Шавси. Роналдо завоюва откакто беше съборен от Саеед Джумаа и вкара дузпа за 4:3, по-късно обаче единствено неговото изпитание от бялата точка беше извънредно незадоволително.

Ал Аин в идната фаза ще играе още веднъж с тим от Саудитска Арабия, защото чака спечелилия от мача Ал Хилал – Ал Итихад.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР