Точно 10 минути бяха достатъчни, за да бъдат продадени 48

...
Точно 10 минути бяха достатъчни, за да бъдат продадени 48
Коментари Харесай

50 000 ще гледат утре Федерер-Надал в Кейптаун

Точно 10 минути бяха задоволителни, с цел да бъдат продадени 48 000 билета за демонстративния мач сред Рафаел Надал и Роджър Федерер, който ще се състои на 7 февруари в южноафриканския град Кейптаун. Цените на порпуските варираха от 10 $ до 150. Сега пропуските се оферират на цени от 200 до 370 $.

" Да се препродават билети на черния пазар е нелегално. Те се продават на повишена цена, а в някои случаи могат да бъдат подправени ", съобщи Роджър Федерер. Организаторите също предизвестиха претендентите да следят шоуто онлайн да бъдат деликатни, защото има заплаха да закупят подправени талони.

Двубоят е част от шоуто „ Мачът в Африка “, чийто хазаин е „ Cape Town Stadium “. Организатор на събитието е фондацията на Роджър Федерер, като приходите от продажбата на към 50-те хиляди билета ще се употребяват в поддръжка на образованието на децата на Черния континент.

Преди огромния конфликт сред Федерер и Надал, двамата ще се включат и в къс показателен мач на двойки, където сътрудник на швейцареца ще е създателят на „ Майкрософт “ Бил Гейтс, който от години взе участие в проявата, а испанецът ще дели полето с южноафриканския комедиант, публицист и продуцент Тревър Ноа.

Присъствието на предстоящите малко над 50 000 фенове на трибуните на „ Cape Town Stadium “ ще сложи самобитен връх за най-посетен тенис мач в историята на спорта. Досегашното върхово достижение в Книгата на Гинес бе записано през ноември 2019 година, когато Роджър Федерер и Александър Зверев събраха 42 517 души на арената Plaza de Toros в Мексико Сити.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР