Тийнейджърка, която се връща към дома си в Калифорния, твърди,

...
Тийнейджърка, която се връща към дома си в Калифорния, твърди,
Коментари Харесай

Калифорнийска тийнейджърка изчезва по време на престой на международното летище в Денвър на път за вкъщи от центъра за психично здраве

Тийнейджърка, която се връща към дома си в Калифорния, твърди, че в никакъв случай не се е върнала, като управляващите споделят, че за финален път е била забелязана на престой на интернационалното летище в Денвър.

Националният център за изчезнали и експлоатирани деца сподели, че 15-годишната Харпър Кадман е изчезнала на интернационалното летище в Денвър на 30 януари.

" Харпър по този начин и не се качи на полета си назад вкъщи и се счита, че към момента е в региона на Денвър или Боулдър, Колорадо “, се споделя в известие от Националния център за изчезнали и експлоатирани деца.

Организацията сподели, че тийнейджърката е забелязана за последно, когато кацна в Денвър към 8:27 сутринта на 30 януари за престой на връщане към Калифорния.

В обява във Фейсбук майката на Кадман, Ари Петронели написа трогателно известие за изгубването на щерка си.

„ Комахът ми се повръща, като пиша това, и в никакъв случай не съм мислил, че в миналото ще би трябвало да обявявам друга изчезнала брошура на моето личен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР