Тийнейджърка, бореща се с тревожност, трябваше да бъде откарана по

...
Тийнейджърка, бореща се с тревожност, трябваше да бъде откарана по
Коментари Харесай

15-годишно момиче, което „изяде собствената си коса“, за да се справи с безпокойството, получи бучка с размерите на топка за ръгби

Тийнейджърка, бореща се с тревога, трябваше да бъде откарана по неотложност в болница, откакто не можеше да поддържа храната си.

Без знанието на родителите си, Джаки Уилямс и Гари Джоунс, Мелиса яде личната си коса, с цел да се оправи с безпокойството и издевателството си - положение, известно като синдром на Рапунцел. Лекарите откриха бучка коса с размерите на топка за ръгби в стомаха й и направиха животоспасяваща интервенция, с цел да я отстранен - като я нарязаха на четири елементи.

Две години по-късно косата на 15-годишната Мелиса пораства назад „ красиво “ и тя стартира да взема своите GCSE, оповестява Liverpool Echo. Джаки, асистент-учител, сподели: „ Тя беше доста затворена. Не общуваше с другари и тогава забелязах, че косата й става все по-къса и по-къса.

ЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Голямата ликвидация на Coast вижда Sophie Habboo's Пролетна сватбена рокля за посетители от £89 на единствено £18

„ Тя беше отслабнала доста и първоначално мислех, че има хранително разстройство. Тя сподели: „ Не, мамо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР