Тийнейджър от Обединеното кралство, който се появи отново във Франция

...
Тийнейджър от Обединеното кралство, който се появи отново във Франция
Коментари Харесай

Тийнейджър, открит след изчезване в продължение на 6 години, наруши мълчанието си: „Лъжах“

Тийнейджър от Обединеното кралство, който се появи още веднъж във Франция шест години откакто изчезна, когато беше на 11 години, сподели пред вестник, че е решил да се върне във Англия, тъй като искаше по-добро бъдеще. Алекс Бати, в този момент на 17 години, също сподели, че е излъгал за детайлностите за бягството си, с цел да отбрани майка си и дядо си от полицията.

Бати беше липсващ, до момента в който беше в Испания с майка си и дядо си през октомври 2017 година, само че се появи в планински регион на Южна Франция предходната седмица.

Бати сподели на таблоида Sun в изявление, оповестено в петък, че е избрал да напусне двойката, откакто му е омръзнало да се носи с тях из Европа.

„ Осъзнах, че това не е превъзходен метод да пребивавам за бъдещето си “, сподели младежът, който още веднъж е под законното наставничество на баба си по майчина линия в Олдам, Северна Англия.

“ Движа се. Без другари, без обществен живот. Работя, работя, работя и не изучавам. Това е животът, който си представях, че ще повеждам, в случай че остана с май...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР