Тийн звездата Гери-Никол напоследък изчезна от полезрението на феновете си.

...
Тийн звездата Гери-Никол напоследък изчезна от полезрението на феновете си.
Коментари Харесай

Гери-Никол залезе без участия и нов хит. Осуква се около Кирил Десподов

Тийн звездата Гери-Никол в последно време изчезна от полезрението на почитателите си. 20-годишната певица от дълго време не е пускала нова ария, не върви по  участия и съвсем не е дейна в обществената мрежа, а мнозина се запитаха какво се случва с нея.

Говoри се, че в последно време певицата е изправена пред съществени парични усложнения. Тя няма продуцент зад тила си и до момента сама финансираше плановете си с поддръжката на родителите си, само че татко й Николай Георгиев – Цайса, към този момент отказвал да цака безумни средства за приумиците на дъщеря си. Напоследък участията на варненката изцяло са секнали – в случай че преди имаше по 5 уговорката седмично, в този момент й се събират не повече от 3 участия месечно. Не я канят по телевизионни излъчвания, а последната й ария „ Устни ” не съумя да се трансформира в шлагер и бе избрана като „ неуспех ” от капризната публика. Татко й осъзнал, че няма никаква възвръщаемост на средствата, които влага в кариеарата на напористата госпожица, по тази причина й спрял кранчето и тя останала без материална поддръжка.

Някои от феновете на Гери-Никол към този момент заподозряха, че може да има финансови проблеми, а други допуснаха, че се готви да замине за чужбина. За разлика от съперниката си Дара, която не ще да учи в университет, Яката дупара нееднократно е споделяла, че желае да продължи образованието си в Съединени американски щати. Пищната русокоска мечтаеше да пробие в Холивуд и до неотдавна беше уверена, че някой ден ще сбъдне своето предпочитание. Засега обаче е изоставила и тази упоритост, разясняват осведомени. Хора от обкръжението на изпълнителката разясняват, че с изключение на финансови, в последно време тя имала и любовни проблеми. Според мълвата от лятото насам Гери поддържала дискретна връзка с футболиста Кирил Десподов, който публично има друго момиче до себе си – Веселина, дъщерята на банкерката Цветелина Бориславова. През последния месец обаче спортистът се отдръпнал от певицата и се посветил на приятелката си. Разстроена, Яката дупара се пробвала да си го върне, но той не отговарял нито на съобщеията, нито на позвъняванията й. Певицата имаше къса връзка и с рапъра Kапо Верде, който е част от нашумялата измежду подрастващите хип-хоп група БНР („ Бандата на ръба ”). Истинското име на младежа е Мариян и с Гери завързали контакт около общ музикален план, само че тя бързо се отегчила от него и се хвърлила око на надалеч по-атрактивния Десподов, написа " Уикенд ".

Това не е първият път, в който наперената варненка излиза с футболист. Миналата година тя настойчиво флиртуваше с Благой Георгиев – Джизъса. Със спортиста - плейбой обаче също не й провървя, тъй като родителите й се намесиха и прекратиха тази връзка още в зародиш. Те били недоволни, тъй като дъщеря им прахосвала пари по Благо, купувала му скъпи дизайнерски облекла и дори му позовлила за малко да се нанесе в първокласния й столичен апартамент. Бащата на певицата останал учуден, когато научил каква сума е пръснала Гери по Джизъсa. Майка й Ирена също изразила извънредно отрицателно мнение и под натиска на по-възрастните младата звезда била шута на футболиста. Той пък не си губи времето и бързо се ориентира към по-опитната плеймейтка Златка Райкова. Преди това Гери-Никол се забърка в къса спекулация и с фолк звездата Константин.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР