Тийн сензацията Лидия е една от най-обещаващите млади певици у

...
Тийн сензацията Лидия е една от най-обещаващите млади певици у
Коментари Харесай

Затрупана от работа, но намери време за това: Лидия показа секси извивки в къси панталонки

Тийн сензацията Лидия е една от най-обещаващите млади певици у нас, която изгря на сцената със сериозната помощ на Галин, който я продуцира. 20-годишната изпълнителка е много дейна в обществените мрежи и напълно скоро показа своя нова фотография, която е направена на доста красиво място. Не излиза наяве къде тъкмо е направена фотографията, само че несъмнено прави усещане, че звездата е в съвършена физическа форма. Небрежният аутфит, който акцентира извивките на певицата, също притегля вниманието.

Оказва се, че този месец Лидия е затрупана от участия и пътува от една, до друга точка на страната и няма доста време за развлечения, само че пък въпреки всичко съумява да се откъсне от дилемите си за малко, а фотоси като тази потвърждават точно това.

Виж още: 

Графикът на певицата е много ангажиран, а скоро тя показа и най-новото си парче " Земетръс ", в което вземат участие Симона и Десита. Зад музиката на парчето стоят Галин, Маджуна и самата Десита, а песента се радва на огромен интерес от страна на почитателите. Освен с музика и готини фотоси, Лидия обича да споделя и много персонални неща с почитателите си в Инстаграм.

20-годишната русокоска скоро изненада с забавно признание, което визира корекцията, която си е направила преди време. Подобно на други звезди, по този начин и Лидия е взела решението да се подложи на ринопластика. Певицата не съжалява въобще за решението си, само че описа, че интервенцията довела до съвсем съдбовни последици.

Виж още: 

" Всеки има безкомпромисното право да прави каквото желае със себе си и тялото си. Аз имам единствено една такава промяна по себе си, само че съвсем се оказа съдбовна, по тази причина бих посъветвала всеки, който се реши на сходна намеса, да направи всичко допустимо да е задоволително осведомен с това, което ще направи и това кой ще го направи, с цел да не минава по извънредно сложния, за множеството даже и неосъществим път, по който трябваше да мина аз ", споделя певицата пред " Шоу ", визирайки корекцията на носа си.

Виж още: 

Изображение: https://www.instagram.com/lidia_alpha/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР