Тия дни Кремъл публикува инфомация за имотното състояние на президента

...
Тия дни Кремъл публикува инфомация за имотното състояние на президента
Коментари Харесай

Колко е важно да имаш приятели

Тия дни Кремъл разгласява инфомация за имотното положение на президента Владимир Путин.

Според тези информации Путин работи единствено и само за богатството на народа си и величието на страната си. Той е собственик само на панелно жилище от 77 квадратни метра и три автомобила – две остарели волги и една Лада Нива. А, да – и каравана за къмпинг.

Не всички имат вяра обаче на тези заявления и аз не мога да си обясня за какво. Според разкритията през последните години на всякакви нехранимайковци от западните медии и разузнавания Путин в действителност е най-богатият човек в Европа. На 40 милиарда $ пресмята имането му и американската комисия по външни работи. Фондът на Навални пък откри черноморската вила на Путин, в която има под земята стадион за хокей, сцена за стриптийз, кинозала и личен плаж. Самата вила е с повърхност от над 117 000 кв метра.

Разбира се, Путин яростно отхвърли обвиняванията на Навални и съобщи, че тази вила не е негова. Това бе доказано от Кремъл, който уточни и същинския притежател на парцела – другар от детството на Путин. Но учудва ли се някой? Съмняваме ли се, че Владимир Владимирович е добър и предан другар?

Например откритите наскоро негови милиарди в офшорни сметки в „ Панама пейпърс “ също се оказаха по документи на различен негов добър другар и преподавател по музика на дъщерите му. Едни вили в Швейцария пък се водят на негова другарка, а яхтата в пристанището пред вилата на приятеля, също е на негов другар.

Какъв шанс имат хората в Русия с подобен президент – трудолюбив, почтен и добър другар! Е, не всички хора, единствено някои, само че въпреки всичко – какъв шанс имат с Путин...

Е, не задълго, доста постоянно шансът им изневерява и те се оказват в Сибир или самоубити с цялата си фамилия, само че въпреки всичко – какъв шанс с Путин!!!

Между другото имотната декларация доста ми подсети на различен предан и добър другар у нас – Пеевски. Той също по този начин работи непрекъснато към този момент десетилетия наред. При това, до момента в който другите са си губели времето по университети и нощни заведения, Делян към този момент работеше и то старателно. Иначе за какво ще го назначават в борда на шефовете на най-голямото ни пристанище единствено на 21 години? Дето се вика, едвам са изчакали да излезе от пубертета, че да го натоварят с значимите задания. До 25-тата си година Пеевски към този момент е парламентарен секретар, консултант, след това зам. министър и малко преди този момент пък следовател...

Знаем, че замалко дори оглави ДАНС, депутатства, само че другояче е в частния бизнес... Богат трудов опит на всевъзможни поприща. Само певица не е бил, само че то човек не може да е всичко в тоя живот. Вундеркинд и огромен академик е нашият народен представител.

Но в едно нещо не му върви – парите. При толкоз напън, при толкоз работа, тоя човек един остарял Опел съумя единствено да свърти. Поне в една от не многото му данъчни заявления от 2013 година е разгласен единствено той. 11-те първокласни парцела, които употребява по това време Пеевски, са все на другари. В интерес на истината през 2020 година Пеевски въпреки всичко съумя да забогатее и разгласи приход от над 1 милион лв.. Никога не бих свързала това с някакви промени в прокуратурата през 2019. По-скоро с толкоз труд, непримиримост и положителни другари (особено в прокуратурата) всеки от нас би изкарал барем милион на година.

Но най-хубави другари на този свят има някогашният ни министър председател Бойко Борисов. На тяхно име има освен сметки и парцели, ми дори и дами. Но да не се заяждаме с опозицията, че Европейската национална партия доста се сърди. Бойко така и така си има задоволително проблеми с Радев на главата. Тоест имаше проблеми...

Напоследък разногласията сред Борисов и Радев като че ли изчезнаха, прави ли ви усещане? Не летят към този момент дронове над Банкя, не върви прокуратурата в президентството... Нищо чудно и Радев най-накрая да е схванал какъв брой е значимо да имаш другари на тоя свят. И те рядко са от Харвард - тази люпилня на западното двуличие. Ти му дадеш пост в служебния кабинет, то ти вземе цялото държавно управление. Такива са западните либерали – взимат, взимат, взимат, никаква власт не ти оставят.

Та доста е значимо да имаш другари, тъй като, както виждаме от образеца и на Путин, и на Пеевски, и на Борисов, без тях ще има доста проблеми. Както е споделил народът – най-голямото благосъстояние са приятелите. А виждате, в някои случаи това е по този начин и напълно безусловно.

Обаче занимава ли се някой с драмите на хора като тях? Кани ли ги Карбовски в предаванията си, с цел да ни покаже тъжното лице на това да си безпаричен и на власт? Да караш един опел, една лада или шкодичка, а приятелите ти да имат мерцедеси, ролсройси и ягуари? Много бих желала Карбовски един ден да предложения всички тези самоотвержени президенти, министър председатели и депутати да ни опишат пред камерата какво е да се свиваш в панелна гарсониера, до момента в който приятелите ти имат потребност от най-малко 40 минути, с цел да стигнат от хола до тоалетната? Да изплачат тъгата си от това, че си кукуват самички, тъй като коя жена ще се свре в къщата ти на село, в манастира или в панелката единствено от обич към теб? Ето тази повинност ни икономисват медиите. А не е редно.

Нужно е да отворят очите за истината освен на нас, гласоподавателите, само че и на тези, които влизат във властта.

Айде, да не ровим из най-съкровеното на хората от баш върха, да вземем някой от по-ниското. Например Копейкин. На него елементарно ли му е, по какъв начин смятате? Ми то единствено от името му излиза наяве какъв брой е безпаричен индивидът. Писаха всякакви медии, че в случай че не бяха партийните дотации, нямаше да има къде да живее. Но все пак той не се поколеба да поведе част от българския народ към истината. Е, не най-качествената част, само че какво от това, пари от нея капят ли, капят!

Макар че в днешно време какви пари са копейките?!? Но нищо. Човекът не го прави поради тях. Ако беше някой лъжец и скъперник, щяхме ли да го назоваваме Копейкин? Еми, не. Сигурно прозвището му щеше да е Еврото. А не, то това е заето...

Но няма значение, значимото е, че хората, които изпращаме във властта, са почтени, честни, самоотвержени, не ламтят за пари, не лъжат, заявяват всичките си приходи и през живота си един лев не са откраднали. Все евра, все копейки, само че левове – в никакъв случай! Такива са същинските патриоти и всеки народ, който ги остави те да го водят, си ги заслужава!
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР