Тити Папазов заяви, че стои зад думите си, но осъзнава

...
Тити Папазов заяви, че стои зад думите си, но осъзнава
Коментари Харесай

Йонислав Йотов се извини, Тити Папазов: Не знам дали се срамувам

Тити Папазов съобщи, че стои зад думите си, само че осъзнава дейностите си, предава.

„ Нито мога да се оправдая, нито мога да върна нещата. Ако не звучи като измама, при в този момент създалата се обстановка, разумно е да натрупвам негативи. Нормално е да го съзнавам. Не знам дали се срамя, само че съзнавам, че е огромна нелепост. От позицията на времето, въпреки всичко са минали 28 години ”, изясни Папазов след острата социална реакция към него поради скандално изявление в подкаста на рапъра Йонислав Йотов-Тото, където баскетболният треньор споделя по какъв начин през 1995 година принудително остригал момиче, с което имал връзка.

„ Тя стартира да се бори неистово за косата си. Не дава, дърпа се ”, стартира описа си треньорът по баскетбол. Съседите чули писъци и се събрали пред вратата на жилището, а той опитал да им изясни дейностите си, говорейки с най-напористия от тях: „ Какво ще направиш, в случай че хванеш жена ти да се **** с най-хубавия ти другар? Каза ми: „ Ще я убия! ” Ето, виж, каква е разликата, аз единствено възпитателно я подстригвам ”. 

„ Ние имахме спогодба, само че е несериозно да ви изяснявам. Имахме спогодба, че в случай че тя ми изневери, аз ще ѝ обръсна косата, а тя щяла да ми счупи фаровете на колата. Това не трансформира случилото се ”, съобщи Папазов пред NOVA.

В обществените мрежи певицата Йоана Захариева обаче изясни, че е била съученичка с въпросното момиче. По нейните думи то по този начин и не съумяло да превъзмогне станалото и в никакъв случай повече не се върнало в учебно заведение. Освен това след „ подстрижката ” Папазов оставил момичето заключено с белезници за часове, до момента в който го намерили околните му. Малко по-късно то емигрирало от България.

„ Това изрично не отговоря на истината ”, уточни Папазов.

Освен срещу баскетболиста, неодобрение избухна и срещу Йонислав Йотов-Тото, който се смее на описа на Папазов по време на подкаста.

Рапърът е отказал да приказва пред NOVA, само че сервира извиненията си в канала си в обществена мрежа за видеосподеляне.

„ Смятам, че на такова нещо не би трябвало да се дава гласност. Клиповете в моя канал не са изтрити от докладвания, а са скрити от мен. Извинявам се, че не съм го решил вярно в точния момент, когато се е случило. Аз не знаех каква история ще опише той. Моят смях е още по-обиден, предвид на обстановката към днешна дата. Извинявам се! ”, сподели Йотов.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР