Тити Папазов продължава с опасното си шофиране из родните пътища.

...
Тити Папазов продължава с опасното си шофиране из родните пътища.
Коментари Харесай

Няма по-нагъл от Тити Папазов! Това неговото вече е свинщина в центъра на София!

Тити Папазов продължава с рисковото си шофиране из родните пътища. Автомобилът на баскетболния треньор профуча още веднъж на червен светофар, като за малко не провокира всеобща злополука, видя кореспондент на „ Уикенд “.

Черната „ Киа ” с регистрационен номер Сухопътни войски 4727 Апелативен съд мина на чисто червен светофар и за секунди се размина от причиняване на тежък случай. Случката се разигра в идеалния център на София, на една от пресечките на бул. „ Витоша ”, видя нашия кореспондент. Първо ни направи усещане наглото тъпчене на разпоредбите за придвижване, а по-късно видяхме прочут номер. Тити профуча толкоз бързо, че нямаше по какъв начин да бъде сниман, очевидно на това разчита и е толкоз самоуверен зад кормилото.

Константин Папазов е постоянен в нарушаванията на пътя. За последните години баскетболният треньор има над 13 фиша, а общата сума с санкции към КАТ възлиза на 3000 лева При последното си нарушаване на пътя Папазов на няколко пъти даде обещание, че повече няма да нарушава разпоредбите, само че по-късно бе хванат от жители още няколко пъти да „ прелита “ на алено. Тогава той се оправда, че различен е карал возилото му, а от камерите на КАТ не се вижда кой е зад кормилото, та лъжата му съумя да мине и се отърва от нова санкция.

„ В живота няма идеален човек. Аз имам уязвимост и това е ръководството на автомобила. Не желая да карам като гневен, просто ми идва от вътрешната страна. Сега няма мощ, която да ме накара да мина на алено. Този, който ме снима в нарушаване, с цел да бъде стимулиран да го направи още веднъж, а аз да бъда стимулиран да не го върша повече, ще го наградя тъкмо с толкоз, колкото е глобата “, съобщи преди време ревльото, само че по всички проличава, че това са били единствено празни думи, без да си вземе поука.

У нас е честа процедура различен човек да поема виновността за произшествия и нарушавания на пътя. Обикновено същинският причинител оказва помощ финансово на мнимия подобен, който се съгласява да го лишат от точки или цяла шофьорска брошура. Само преди дни бе разрушена и нагла бригада от ченгета, които успявали да „ оправят ” санкции на стотици извършители на пътя.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР