Тити Папазов коментира дали Левски ще има нов собственик, заявявайки,

...
Тити Папазов коментира дали Левски ще има нов собственик, заявявайки,
Коментари Харесай

Тити Папазов: Дали Левски ще има нов собственик зависи само от добрата воля на Божков

Тити Папазов разяснява дали Левски ще има нов притежател, заявявайки, че това „ зависи само и единствено от положителната воля на господин Божков “.

„ По принцип месец май е емблематичен за Левски. Като човек, който доста обича Левски, в никакъв случай няма да не помни датата 23 май 2014 година. В историята на Левски има две дати. Първата дата е 24 май 1914 година, когато хора от сърце са създали един клуб и в никакъв случай не са си представяли, че ще напишат една от най-славните страници в историята на българския спорт. За това е станало и толкоз същинско. Те за момента са избрали името на един от най-големите герои в историята на България. За нас най-големия, само че тъй като подобен е и Ботев и всички, които са се борили за свободата на България. Тези, които са в същото време герои, те не са герои. Те са в резултат на някакви обстановки. Днес е доста огромен ден “, разяснява Папазов.

„ Дано духът на Гунди и славната история на Левски оказват помощ в този миг. Историята е Левски да бъде безконечен. Трябва да имаме вяра “, добави той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР