Тита е една от най-успешните млади изпълнителки на музикалния пазар

...
Тита е една от най-успешните млади изпълнителки на музикалния пазар
Коментари Харесай

Хейтът я заля: Новото поп-фолк парче на Тита предизвика негативни емоции у феновете

Тита е една от най-успешните млади изпълнителки на музикалния пазар сега. Вече нямаме подозрение, че девойката напълно мина към поп-фолка жанра. В момента тя е доста щастлива, тъй като има опция да прави музиката, която от много дълго време желае, а и счита, че когато чувстваш, че това е твоя жанр музика, то тогава и почитателите ще я усещат по-добре.

Виж още: Поредната отмора: Богданска отпраши за Израел в компанията на Сашо Кадиев и половинката му

Преди броени часове русокоската пусна нов поп-фолк шлагер, който носи името „ Ядове “. Броени часове преди премиерата Тита пусна провокативен кадър от видеото, а описанието под него гласи: „ Приятели, доста се вълнувам! Не мога да дочакам 19 ч, по тази причина ви пущам една доста готина визия от песента “Ядове ”, която ще излезе довечера тъкмо в 19ч в моя YouTube канал - titaofficial Нямам самообладание да я чуете. “

Виж още: Людмила чукна 30: Риалити звездата събра част от участничките в столично заведение

Хейтът незабавно я заля. Стотици почитатели я нападнаха още веднъж за това, че е минала в този род. „ Защо тъкмо чалга, на поп-а какво му имаше “?, „ И ти стана чалгарка, смут “, „ Моля те - върни се към поп музиката, нуждаем се от една в действителност свежа поп ария “, „ Защо изневеряваш на себе си и на стила си, момиче? По добра си в твоя жанр, бъди друга, тривиално е всичко това “ – това са единствено дребна част от мненията по неин адрес. В изявление за телевизионно предаване тя показа, че не се интересува от хорското мнение, тъй че сигурно ще продължи да прави това, което желае.

Изображение: https://www.instagram.com/hrisistar/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР