ТИР се е преобърнал на пътя между село село Варвара

...
ТИР се е преобърнал на пътя между село село Варвара
Коментари Харесай

Тираджия вкара децата си в болница след катастрофа във Велинградско

ТИР се е преобърнал на пътя сред село село Варвара в община Септември и Велинград, заяви БНР. 40-годишният водач е возил и двете си деца - на 8 и 10 години. Те са откарани за обзор в болница във Велинград, където са приети в болница с различни контузии и пострадвания. Няма заплаха за живота им.

Инцидентът е станал малко преди 18:00 часа. Камионът, който е превозвал плоскости, след прав сектор и изострен завой е излязъл от пътното платно и е преобърнал по таван. Катастрофата е станала на метри от местността " Свинарниците. Няма наранени други транспортни средства.

Пробите за използването на алкохол и наркотични субстанции на водача са негативни. Наложило се е екипи на " Пътна полиция " да придвижването. Очаква се тежка техника, която да реалокира влекача и ремаркето от мястото на произшествието.

Нова телевизия осведоми за различен случай с тежкотоварен автомобил. Ремарке на камион, натоварено с олио, е изгоряло на автомагистрала " Хемус " и е блокирало придвижването. Инцидентът е станал към 18:30 ч. в региона на село Осиковска Лъкавица. Все още не е ясна повода за пожара в ремаркето. Шофьорът е съумял да го разкачи от влекача.

От АПИ оповестиха, че поради случая краткотрайно е лимитирано придвижването при км 58 автомагистралата. Въведен е обходен маршрут за леките коли, като те се отбиват при пътен възел " Правец " по път I-3 Ботевград - Плевен и се връщат на Автомагистрала " Хемус " при п.в. " Ябланица ". Камионите изчакват на място. Движението се контролира от " Пътна полиция ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР