Тимовете на Черно море и Лудогорец се изправят един срещу

...
Тимовете на Черно море и Лудогорец се изправят един срещу
Коментари Харесай

Финална битка за Лудогорец

Тимовете на Черно море и Лудогорец се изправят един против различен в мач от последния кръг на efbet Лига. Срещата е 18:45 на стадион “Тича ” във Варна и ще бъде ръководена от Волен Чинков.

Мачът се явява един от двата решителни за купата на страната през този сезон. Другият е дербито сред Левски и ЦСКА - София. Към момента “орлите ” имат една точка преднина, тъй че би трябвало да търсят наложителен триумф във Варна, с цел да си обезпечат първото място в крайното класиране. Това може да стане и при тъждество и загуба, в случай че “червените ” не съумеят да победят “сините ”. Черно море от своя страна все още е на пета позиция с 53. 
 Игор Тиаго изгоря за мача на “Тича ” Игор Тиаго изгоря за мача на “Тича ”
Лудогорец няма да може да разчита на голмайстора си Игор Тиаго, който събра девет жълти картона и освен това състояние ще бъде осъден за срещата. За сметка на това в състава се завръща Бърнард Текпетей, който изтърпя глобата си. Трайно контузени са Рик Джонатан, Диниш Алмейда, Антон Недялков и Дени Групер.
 Обявиха съдиите за Левски - ЦСКА - София и Черно море - Лудогорец Обявиха съдиите за Левски - ЦСКА - София и Черно море - Лудогорец
В състава на Черно море се завръщат Александър Василев, Алекс Фернандес, Иван Дюлгеров, Влатко Дробаров и Васил Панайотов, които пропуснаха гостуването на Локомотив (Пловдив) преди няколко дни.
 Добри вести за Илиан Илиев преди мача с Лудогорец Добри вести за Илиан Илиев преди мача с Лудогорец
Двата отбора към този момент играха четири пъти между тях през сезона - два пъти за шампионат и два пъти на полуфинал за Купата на България. В efbet Лига разградчани победиха на два пъти с 3:2. За Купата двата отбора си размениха по една победа като посетител с 2:1 и по този начин се стигна до осъществяване на дузпи, където “орлите ” бяха по-точни и стигнаха до финала.

ЧЕРНО МОРЕ - ЛУДОГОРЕЦ 

Вероятни сформира: 

Ч. МОРЕ: Дюлгеров, Попов, Атанасов, Дробаров, Василев, Велев, Панайотов, Фернандес, Сула, Пашеко, Илиев 

ЛУДОГОРЕЦ: Падт, Терзиев, Вердон, Русо, Фон Витри, Гонсалвеш, Пьотровски, Видал, Делев, Десподов, Тисера 

Стадион: " Тича ", Варна 
Съдия: Волен Чинков 
Начало: 18:45 часа

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР