Тимбъруулвс бяха нарязали едно време дефицит от 22 точки и

...
Тимбъруулвс бяха нарязали едно време дефицит от 22 точки и
Коментари Харесай

Как OG Anunoby издигна Никс по всички фини начини, по които се надяваха, че ще направи в дебюта си

Тимбъруулвс бяха нарязали едно време недостиг от 22 точки и заплашваха да откраднат игра, която Никс притежаваха от втората четвърт.

С оставащи малко под пет минути и Минесота с шест загуба, OG Anunoby втренчи Антъни Едуардс. Ануноби последва младата звезда на T'wolves към избора на Карл-Антъни Таунс, борейки се за върха. Едуардс танцува в алеята, само че бързият Ануноби остана с него. Едуардс симулира и се завърта, пробвайки се да сътвори отдалеченост, която по този начин и не откри. Ануноби, който на процедура има крила вместо ръце, явно тормози Едуардс с дължината си.

Искайки да се измъкне, Едуардс обърна пас, който Джейлън Брънсън пресече, и пойнтгардът трансферира към Джулиус Рандъл за тичане. Кофата не постави завършек на серията на Торонто, само че преднината на Никс не падна под пет точки до края на пътя.

Това е тихото влияние, което Anunoby може да има върху играта. Традиционната статистика може да не отразява най-добре резултата му, само че Никс имат вяра, че дългият, деен, силе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР