Тимъти Шаламе е въплъщението на съвременния мъж като актьор и

...
Тимъти Шаламе е въплъщението на съвременния мъж като актьор и
Коментари Харесай

Тимъти Шаламе и първата самостоятелна мъжка корица на Vogue

Тимъти Шаламе е въплъщението на актуалния мъж като артист и като персона. 26-годишната звезда се радва на стремглава популярност и е на върха на Холивуд през последните години. От номинация за Оскар за  “Назови ме с твоето име ” през 2018 година, през боксофис превъзходството на  “ ” през 2021 година, та чак до неговото сърцераздирателно осъществяване в предстоящия  “Bones & All “на Лука Гуаданино. 

През това време всички се влюбихме в него. Той е млад артист на върха на ранната си кариера, който припомня за Дийн и Ди Каприо от последните десетилетия, само че част от новото потомство, което унищожава старомодните показа за мъжествеността като нещо естествено. Всички познаваме онази спокойна фигура, която безпроблемно и печели сърцата на всички, само че какво се крие зад нея?
 Най-големият триумф на Елизабет II 16 септ 2022 | Цяла седмица една тематика занимава целия свят - гибелта на най-дълго управлявалия монарх в актуалната история...
Именно за живота отвън тази красива картина и за провокациите на кварталния живот ще може да прочетем и в новия брой на Vogue UK, в който той е първият мъж, в цялата история на стилната библия, който е заставал на корицата и то соло.

 
               

Това е напълно естествено, заради естеството на своята нефилтрирана достоверност и поради обстоятелството, че води тиха гражданска война в модата, изкуствата и звездите.  Новият брой на  излиза на 20-ти септември и ние нямаме самообладание да се потопим в света на Тимъти.

 
               

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР