Тимът на Украйна постигна максимума от двете си поредни домакинства

...
Тимът на Украйна постигна максимума от двете си поредни домакинства
Коментари Харесай

Докато португалците вдигат купа, украинците им избягаха далеч напред

Тимът на Украйна реализира максимума от двете си следващи семейства в Лвов в квалификациите за Евро 2020 и води решително в Група “В”. В петък съставът на Андрий Шевченков разгроми Сърбия с 5:0, а довечера завоюва с 1:0 против Люксембург, с което към този момент се радва на 10 точки от четири срещи.

Фаворитът Португалия е със единствено 2 точки, само че от два мача, защото тези дни Кристиано Роналдо и неговите съотборници бяха заети с финалите в Лигата на нациите, където се поздравиха с краен триумф. Той обаче не им подсигурява класиране за Европейския шампионат. Люксембург и Сърбия също са пред селекцията на Фернандо Сантош.

Триумфът над сърбите караше ентусиастите на Украйна да чакат ново голово шоу, само че за следващ път Люксембург сподели, че разполага със стабилен състав, който може да се опъне на всеки противник.

Нападателят на Гент Роман Яремчук вкара с глава още в 6-ата минута, само че по-късно срещата се трансформира в тестване за домакините. Наложи се вратарят Андрий Пятов на няколко пъти да отразява рискови изстрели на играчите на гостуващия отбор. През първото полувреме пък гол на Люксембург не беше зачетен поради засада.

Украйна има късмет да усили актива си в идващия кръг на 7 септември, когато гостува на намиращия се на дъното в групата тим на Литва, а по същото време Португалия ще се поти против Сърбия в Белград.

A win is a win!

Ukraine get a maximum 6 points out of 6 after beating Luxembourg in Lviv 1-0 tonight!@KAAGent striker Roman Yaremchuk’s header was enough to get the win!

Ukraine now sit on top of the group, granted having played more games than the favourites, Portugal. pic.twitter.com/z67svYztDa
— Zorya Londonsk Weekly (@ZoryaLondonsk) June 10, 2019
МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
ГЛЕДАЙТЕ МАЧА ТУК! ЕВРО 2020 4 кръг, понеделник 10 юни  Украйна 1:0краен резулат  Люксембург
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР